Denisa Răducu, ţinută pe calmante. „Nici toţi banii din lume nu cred că o mai pot salva”. Familia a chemat preotul

Denisa Manelista este în stare din ce în ce mai gravă. Mama artistei a dezvăluit într-o emisiune TV că tânăra de 27 de ani este ţinută pe calmante de medici şi până şi ultimele speranţe par să se fi spulberat. Denisa refuză să mai facă tratament din cauză că acesta o face să se simtă mult mai rău, iar familia se pare că a chemat şi un preot la căpătâiul ei şi că se pregăteşte deja de înmormântare.

RomaniaTV.net
10 iun. 2017, 07:10
Denisa Răducu, ţinută pe calmante. „Nici toţi banii din lume nu cred că o mai pot salva”. Familia a chemat preotul

Denisa Răducu este internată într-un spital de stat, iar mama ei a ajuns în pragul disperării. „Eu sunt disperată să îmi salvez fata! Îi rog pe toţi să înceteze acuzaţiile. (…) Mă rog la Dumnezeu să facă o minune pentru fata mea. Nu mai putea nici să mai mănânce, de aia a slăbit aşa. Dacă moare fetiţa mea, mă duc şi eu. (…) La spital are o cameră foarte curată, iar medicii îi fac constant calmante. Ea nu se mai uită nici la televizor, nici nu mai foloseşte telefonul. Cancerul i s-a întins în tot corpul, fiindcă a fost descoperit prea târziu. Nici toţi banii din lume nu cred că o mai pot salva. Nu este transportabilă acum, să o ducă în altă ţară”, a spus mama Denisei, cu glasul gâtuit de lacrimi, într-o intervenţie telefonică la „Acces Direct”.

Verdict SFÂŞIETOR petru Denisa Răducu. Medicii sunt resemnaţi. Cum a reacţionat iubitul artistei

La scurt timp după intervenţia în direct a mamei Denisei Manelista, Israela Vodovoz, care s-a implicat şi ea în cazul artistei, s-a arătat dezamăgită de faptul că familia a renunţat să mai spere şi crede că tocmai din această cauză tânăra de 27 de ani nu primeşte cele mai bune tratamente. „Mă doare că acest copil n-a avut şansa să primească un tratament alternativ deoarece trăieşte alături de nişte oameni lipsiţi de informare. Dacă după ce s-a întors de la Viena, partea ei de familie, mai ales mătuşa, insista… Cea care dirijează lucrurile e mătuşa. Ea le ştie pe toate. Ea spune ce să i se facă Denisei, ce să nu i se facă. Mama Denisei e foarte influenţată de sora ei. Normal că în rău. Mama Denisei nu este informată de toate posibilităţile care există pentru a uşura, nu mai zic pentru a salva. Un om în situaţia ei trebuie să fie înconjurat de susţinere, de căldură, de pozitivitate, de puterea de a lupta, de încredere în Dumnezeu. Nu invers. Ei i s-au adus lumânări, i-au adus popă. Medicul israelian s-a retras, după ce a vorbit cu mai mulţi medici din România şi a aflat cine e. (…) Eu nu o să mă las. O să dăm noi bani să o scoatem din spitalul acela”, a spus Israela.

La rândul ei, Adriana Bahmuţeanu a declarat în emisiunea „Agenţia VIP” că are surse care i-au spus că familia se pregăteşte deja pentru înmormântarea Denisei. „La Ştefaneşti, în satul unde s-a născut Denisa, rudele se pregătesc de înmormântare. (…) Au cumpărat deja cele necesare. (…) S-a discutat şi despre apartamentul Denisei şi cine o să plătească ratele pentru că ea a facut împrumut.” a spus Adriana Bahmuţeanu la „Agenţia VIP”.