Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă. Ce s-a întâmplat la mormântul ei

Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă. După decesul artistei, cei din familia cântăreţei s-au confruntat cu mai multe lucruri stranii. Florin, bărbatul cu care trebuia să se căsătorească, a avut parte de un de semn şi asta îl face să creadă că iubita lui doreşte să-i transmită ceva.

31 iul. 2021, 11:05
Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă. Ce s-a întâmplat la mormântul ei
Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă

Denisa Răducu

trimite semne de pe lumea cealaltă. „Din ziua în care fata a fost îngropată, uşa garajului în care a stat câteva ore în curtea părintească nu se mai închide, iar tatăl manelistei spune că, de fiecare dată când se duce în camera ei, simte o energie pozitivă!

Mai mult, în urmă cu două seri, pe la miezul nopţii, Florin, iubitul Denisei, a simţit şi el prezenţa tinerei. Aflat în cimitir, aşa cum se întâmplă zilnic de la înmormântare încoace, exact deasupra locului de veci al cântăreţei a apărut pe cer o stea care părea să strălucească mai puternic.

Imediat, bărbatul a luat totul ca pe un semn din partea celei pe care a divinizat-o până în ultima clipă. De altfel, el le-a şi spus celor care îl însoţeau în acel moment că lucrurile acestea au un sens şi Denisa, de acolo de unde este acum, parcă ar vrea să îi transmită ceva”, au declarat oamenii din Ştefăneşti.

Citeşte şi: Încă o artistă suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete şi Denisa Răducu: „Am luat virusul de la dentist”

Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă

Unul dintre fanii Denisei Răducu a povestit că a visat-o recent, în care artista era într-un club în care cânta şi purta o rochie aurie. Iar faptul că era zâmbitoare l-a liniştit enorm, în speranţa că ea este bine acolo unde a ajuns.

Un alt vis l-a impresionat profund pe tânăr. Acesta a mărturisit că a visat că Denisa Răducu a devenit mamă la bordul unui avion. Naşterea unui copil reprezintă o responsabilitate pe care tu o iei asupra ta, dar şi un angajament faţă de tine şi ceilalţi că îţi doreşti o schimbare în viaţa ta.

Am visat-o pe Deny pentru a treia oară! N-am mai visat-o, din păcate, de pe 2 septembrie, atunci când în vis mi-a dat semnul că a născut un copilaş în avion. Acel semn a fost colosal, pentru că dorinţa ei cea mai mare a fost să aibă copii​ (…)

Dar în visul recent, de astă noapte, eram cu Theodor şi cu alţi câţiva din grup, nu-mi aduc aminte exact, dar eram într-un club nu prea mare şi Deny cânta pe scenă şi ne zâmbea. Nu mai ţin minte exact cum era îmbrăcată, dar parcă era într-o rochie aurie (…).

Cred că v-am mai povestit de primul semn pe care l-am primit de la ea în prima săptămâna din august 2017, când într-o seară, după ce m-am rugat pentru ea, am cerut un semn oricât de mic chiar şi în vis, să ştiu că Deny este ok acolo, sus.

După vreo câteva minute, când mi-am pregătit mobilul să ascult piesele ei, fără să fac nimic, instantaneu s-a derulat singură o melodie de-ale ei care se cheamă: «Când crezi iubire»”, a scris Alex, unul dintre fanii devotaţi ai regretatei artiste.

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit la vârsta de 27 de ani, din cauza cancerului la ficat. Autorităţile din Ştefăneşti au anunţat că în fiecare an, pe 14 august, vor organiza un Festival al lăutarilor, în memoria Denisei Răducu.