Denisa şi Flick, la un pas să fie sfâşiaţi de câini. Momentele groaznice prin care au trecut: „Am luat-o pe Eva în brațe și am încercat să scăpăm”

Denisa şi Flick au fost la un pas să fie sfâşiaţi de câini, când se aflau într-o vacanţă la ţară. Ieșirea în aer liber a fost aproape de a se transforma într-un coșmar pentru cei doi şi fetiţa lor.

03 oct. 2022, 19:22
Denisa şi Flick, la un pas să fie sfâşiaţi de câini. Momentele groaznice prin care au trecut: „Am luat-o pe Eva în brațe și am încercat să scăpăm”
Denisa şi Flick, la un pas să fie sfâşiaţi de câini

Denisa şi Flick, la un pas să fie sfâşiaţi de câini. Cei doi se plimbau cu fetiţa lor, Eva, când, deodată au fost „întâmpinaţi” de patru dulăi. Instinctul matern a determinat-o pe Denisa să își strângă puternic copilul în brațe și să caute o cale de scăpate. Astfel, l-a lăsat pe Flick singur cu animalele, iar din fericire a reușit să scape.

Denisa şi Flick, la un pas să fie sfâşiaţi de câini

Tânăra ar fi făcut orice să îşi salveze fetiţa şi a dat să intre în prima casă care i-a ieșit în cale. Ghinionul a făcut ca ușa să fie închisă. Însă, din fericire, a reușit să-și ducă în siguranță fiica la cazare, chiar dacă pe drum cele două au mai dat de un câine.

Au apărut patru câini imenși, am intrat într-o curte și au venit după noi. Am vrut să intrăm în casă, dar era ușa închisă… Sincer, m-am mega panicat… am luat-o pe Eva în brațe, am încercat să scăpăm și l-am lăsat pe Flick cu câinii. Am ajuns cu bine la cazare, deși pe drum m-am mai întâlnit cu un câine. Apoi, am stat stresată că Flick nu mai venea … suntem bine”, a povestit Denisa Filcea, pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Denisa și Flick spun că au fost țepuiți de o fotografă ucraineană. Totul s-a întâmplat chiar la botezul fiicei lor

Denisa și Flick, implicați într-un scandal-monstru

Denisa Filcea se plângea, zilele trecute, de faptul că fotografa pe care au luat-o pentru botezul fiicei lor ar fi refuzat să le mai facă fotografii când s-au întors acasă de la biserică și, mai mult, ar fi cerut 250€ în plus față de banii inițiali ca să le dea fotografiile de la biserică.

Diana Tarasova, fotografa de origine ucraineană, are o cu totul altă variantă a poveștii. Pentru a-și susține argumentele, fotografa a venit și cu dovezi concrete. A postat pe Instagram capturi din conversațiile cu Denisa Filcea și mesajele vocale pe care aceasta i le-a trimis.

Aș dori să vă spun povestea mea despre cooperarea cu Flick și Denisa. M-am întâlnit cu Denisa prin niște prieteni din Harkov. La un moment dat, Denisa a fost în orașul meu pentru muncă. Am avut trei ședințe foto gratuite cu ea. În cadrul primei ședințe foto, datorită ei am ajuns în revista Viva România. După a doua ședință, m-a invitat să fiu fotograful ei personal la evenimentul pentru revista Viva.

După ce a născut, Denisa m-a invitat la ei acasă pentru o nouă ședință foto. Am acceptat, dar am precizat că este ultima ședință foto gratuită pe care o ofer. Locuiesc singură, vin din Ucraina și în asta constă munca mea. După, mi-a spus că urmează creștinarea fetiței pe 14 august și că vor să particip și eu ca fotograf. I-am spus că sunt liberă în ziua respectivă și că mă pot duce. Nimeni nu m-a întrebat de bani.

Apoi, Denisa mi-a scris pe WhatsApp înainte de botez și m-a anunțat că au un buget de 100 de euro pentru 3-4 ore. Eu am precizat că am un preț de 100 de euro pe oră. Apoi, Denisa mi-a scris că shooting-ul ar dura doar două ore (45 de minute în biserică și 45-50 de minute pe drum și mi-a precizat, de asemenea, că 200 de euro este prea mult, așa că am fost de acord să le ofer un discount, în total 150 de euro)”, a povestit fotografa Diana Tarasova.