Denisa și Flick spun că au fost țepuiți de o fotografă ucraineană. Totul s-a întâmplat chiar la botezul fiicei lor

Denisa și Flick spun că au trecut prin momente delicate chiar la botezul fetiței lor, Eva Maria, în urmă cu o lună, atunci când micuța a fost creștinată. Cei doi s-au plâns că au fost țepuiți de un fotograf de origine ucraineană.

10 sept. 2022, 16:45

În urmă cu o lună, la mijlocul lunii august, Denisa și Flick au avut parte de unul dintre cele mai importante momente din viața lor, botezul micuței lor. Eva Maria a fost creștinată în aceeași cristelniță și în aceeași biserică în care și tatăl ei a fost botezat.

Evenimentul se anunța unul de poveste. Toți cei dragi urmau să le fie alături și împreună urmau să petreacă până în zori. Zis și făcut, numai că cei doi părinți au avut parte de un șoc în momentul în care s-au trezit la eveniment fără fotograf.

Ținând cont de situația grea în care se află cetățenii ucraineni din cauza războiului, Denisa Filcea a decis să facă o faptă bună și să angajeze un fotograf ucrainean pentru a se ocupa de pozele de la botezul fiicei sale.

Mare i-a fost dezamăgirea, spune ea, în momentul în care fotograful a plecat imediat după biserică, refuzând să facă poze și la petrecere. Și, mai mult decât atât, Denisa spune că i-a și șantajat. Le-a spus că în cazul în care nu va primi mai mulți bani, va șterge toate fotografiile făcute în timpul slujbei.

„Postăm cu întârziere fotografiile de la botezul Evei și aste pentru că am avut o experiență cum nu doresc nimănui… Fotografiile acestea sunt de fapt făcute a doua zi după eveniment când am realizat cu disperare că fetița mea nu va avea fotografii cu mami și tati de botez, așadar ne-am îmbrăcat din nou la fel toți și am chemat un alt fotograf.

Pe scurt fotograful pe care l-am ales pentru botez a refuzat să ne mai facă poze când am ajuns acasă de la biserică și efectiv s-a luat și s-a dus…(am vrut eu să fac un bine și am ales un fotograf ucrainean 😅). Colac peste pupăza ne-a și șantajat vreo 2 saptamâni că dacă nu ii mai dam 250€ în plus fată de cât plătisem deja pentru servicii neprestate complet, va șterge și puținele poze pe care le făcuse la biserica…”, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Cum arată Denisa Filcea la doar câteva zile de la naștere. Soția lui Flick și-a surprins toți fanii cu silueta ei