Denisa, tânăra de 20 de ani ucisă de șoferul vitezoman din Baia Mare, a fost înmormântată. Iubitul ei va rămâne infirm

Momente cumplite pentru familia Denisei, tânăra de 20 de ani, ucisă de șoferul vitezoman din Baia mare. Fata a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Familia, prietenii dar și toți cei care au cunoscut-o au venit să-și ia rămas bun. Între timp, oamenii din Baia Mare au ieșit în stradă, să protesteze faţă de decizia judecătorilor care au decis să-l lase în libertate pe șoferul care a provocat tragedia.

07 iul. 2021, 15:38
Denisa, tânăra de 20 de ani ucisă de șoferul vitezoman din Baia Mare, a fost înmormântată. Iubitul ei va rămâne infirm

Denisa, tânăra de 20 de ani din Baia Mare, trăia o poveste frumoasă de dragoste alături de Raul, iubitul ei de 23 de ani. Erau fericiți, se mutaseră împreună și își doreau să întemeieze o familie. Din păcate, viața lor a fost distrusă în câteva clipe.

Denisa și Raul au fost spulberați de un șofer teribilist care a vrut să-și testeze caii putere de sub capota.

Citeşte şi: Protest în Baia Mare după ce şoferul care a lovit doi tineri în staţia de autobuz a fost eliberat. Candele pentru Denisa pe treptele judecătoriei. Raul este în stare gravă

Cei doi tineri ieşiseră în oraş şi aşteptau în staţie un autobuz care să-i ducă acasă. Nu au mai ajuns. În timp ce se aflau în staţie, cei doi tineri au fost loviţi în plin de un autoturism condus de Florin Onaci, un tânăr de 20 de ani.

În urma impactului, Denisa a fost aruncată prin geamul stației de autobuz şi i-a fost amputat un picior. Tânăra a ajuns în stare de inconştienţă la spital şi a intrat în comă.

Iubitul ei, Raul, a fost lovit grav la picioare şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ca el să mai meargă vreodată.

Denisa a murit la câteva zile dupa tragedie, pe patul de spital. Ea a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Familia, prietenii, dar și cei care au cunoscut-o pe fată au venit să-și ia rămas bun.

Între timp, Raul, iubitul ei, este în continuare în stare gravă la un spital din Cluj Napoca. Raul a suferit deja o primă intervenţie care a durat aproximativ 13 ora. Mâine el va intra din nou în operatie, iar medicii îi vor amputa un picior pentru a-i salva viaţa.

În ciuda faptului că a distrus o familie, judecătorii din Baia Mare l-au lăsat liber pe șoferul teribilist care a provocat tragedia. Decizia va fi contestată de procurori, mai ales că s-a schimbat încadrarea faptei după moartea Denisei. Şoferul vinovat este cercetat pentru ucidere din culpă.

Oamenii din Baia Mare au ieșit în stradă să proteseze împotriva acestei decizii a magistraţilor. Ei au adus flori şi au aprins lumânări pe treptele Palatului de Justiție și cer să se facă dreptate. Spun că vor continua revolta și zilele următoare.

Revoltător este faptul că Florin Onaci, șoferul teribilist, nu este la prima abadere. El a mai provocat un accident rutier în urmă cu un an, în timp ce făcea curse ilegale cu mașini.