Denisa Tănase este însărcinată? Cele mai recente declarații ale vedetei: „Normal că ne dorim să ne mărim familia”

Denisa Tănase este însărcinată? Fosta jumătate a trupei Bambi a intrat în lumea afacerilor, unde se bucură de un real succes, alături de partenerul și soțul ei, Mircea. Cei doi sunt împreună de câțiva ani și vor să își mărească familia.

08 dec. 2022, 13:21
Denisa Tănase este însărcinată? Cele mai recente declarații ale vedetei: „Normal că ne dorim să ne mărim familia”
Denisa Tănase și Mircea sunt împreună de patru ani.

Denisa Tănase este însărcinată? Chiar dacă a lăsat impresia că afacerile ocupă locul întâi, împreună cu soțul Mircea, cu care trăiește o poveste de dragoste de patru ani, blondina are planuri să treacă la nivelul următor al relației și să devină mămică.

Citește și: Denisa Tănase trăieşte pe picior mare în Dubai. Cum arată apartamentul de lux al vedetei FOTO

Denisa Tănase este însărcinată?

Vedeta a mărturisit că-și dorește un copil, iar astfel afacerile ar urma să treacă în plan secundă. Artista a mai spus că pentru ea și soțul Mircea familia este cea mai importantă este familia și nu viața profesională.

Cu siguranță. De trei copii nu cred că mai este timp. Încercăm să avem un echilibru între viața profesională și viața personală și nu suntem atât de orbiți de partea asta a muncii, a obiectivelor și a performanței, încât să uităm de faptul că până la urmă familia este nucleul.

Tot ceea ce am reușit pe plan profesional, a fost datorită faptului că am făcut totul împreună. Atât pentru mine, cât și pentru Mircea, familia vine înainte de orice și normal că ne dorim să ne mărim și familia noastră.„, a declarat Denisa Tănase, pentru Antena Stars.

Denisa Tănase şi soţul ei, lovitură 60 de milioane de euro în Dubai

Afacerea cu parfumuri a luat fiinţă de la câteva arome create într-un laborator, iar prin agenţia imobiliară au înlesnit vânzări către clienţii români de zeci de milioane de euro. Denisa Tănase şi Mircea Brânzei au fost invitaţii podcast-ului lui Mihai Morar, care a mers la Dubai.

Este noua America. Mulţi oameni vin în Dubai, e Lumea Nouă şi şeicul este un vizionar. A reuşit să se adapteze atât de repede, încât şi-a deschis porţile pentru toată lumea şi lumea iubeşte să vină în Dubai”, a spus Mircea Brânzei în podcast-ul „Fain şi simplu”, care a detaliat de unde vin banii: „Pe partea de magazine, MyGeisha şi satisfacţia clienţilor noştri, iar pe partea de real estate în Dubai, am bătut un record la care nici eu, nici dezvoltatorii de aici nu s-au aşteptat. Aproape 150 de apartamente vândute, din decembrie până acum, peste 60 de milioane de euro”.