Denisa Tănase trăieşte pe picior mare în Dubai. Cum arată apartamentul de lux al vedetei FOTO

Denisa Tănase și soţul ei, Mircea Brânzei, se împart între România și Dubai, dar se gândesc să se mute definitiv în Emiratele Arabe Unite. Cei doi deţin deja două apartamente, iar recent Denisa Tănase a vorbit despre casa pe care o are în Dubai.

19 apr. 2022, 12:33

Denisei Tănase trăieşte pe picor mare în Dubai. Fosta componentă a trupei Bambi şi soţul ei trăiesc în lux, dovadă fiind imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Cei doi au afaceri care le merg bine, iar recent au cumpărat două apartamente de lux, pe plajă.

Denisa Tănase trăieşte pe picior mare în Dubai. Cum arată apartamentul de lux al vedetei

Denisa Tănase și Mircea Brânzei au cumpărat apartamentele în rate pe care trebuie să le plătească până în 2024. Aceștia s-au gândit ca apartamentele să fie închiriate pentru a avea o sursă de venit în plus. Mai exact, cei doi au investit într-un apartament și un studio. „Plătim la trei luni. După ce e gata construcția, le lași la închiriat. Suntem proprietari. Am cumpărat două apartamente, într-un bloc. În pandemie a fost o investiție foarte bună. În fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja să închirieze. Am luat un apartament și un studio, care sunt acum în faza de construcție. Studioul e mai ieftin ca apartamentul meu din Floreasca”, a declarat Denisa Tănase laemisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Denisa de la „Bambi” a făcut primul milion de euro! „Muncesc zi de zi, fără oprire!”

Denisa Tănase a dat lovitura şi cu mai multe parfumuri care au prins la public, iar soțul său are afaceri în domeniul imobiliar, ocupându-se de vânzarea apartamentelor în Emiratele Arabe Unite.

Denisa Tănase şi soţul ei, lovitură 60 de milioane de euro în Dubai. Afacerile cu care au cucerit capitala luxului VIDEO

„Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la zero era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu. Nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a declarat Denisa Tănase, care s-a căsătorit la Nisa cu Mircea Brânzei.