Denisa Tănase, îngropată în bani. A renunțat la muzică, dar a făcut o avere din parfumuri. Are o viață la care alții doar visează

Denisa Tănase, secretul succesului. Cunoscuta cântăreață conduce un bussines care atinge cifre de milioane de euro și totul a pornit de la 500 de euro.

01 iun. 2023, 15:30
Denisa Tănase, îngropată în bani. A renunțat la muzică, dar a făcut o avere din parfumuri. Are o viață la care alții doar visează
Denisa Tănase, îngropată în bani. A renunțat la muzică, dar a făcut o avere din parfumuri. Are o viață la care alții doar visează

Denisa Tănase a devenit faimoasă încă de la o vârstă fragedă, pe vremea când era solistă a trupei Bambi. Acum lucrurile s-au schimbat, aceasta a renunțat la muzică și s-a pus serios pe făcut bani și i-a și ieșit. În foarte scurt timp, artista a reușit să pună pe picioare un business care a ajuns să aibă o cifră de afaceri de milioane de euro. Totuși, aceasta a mărturisit că ultimii cinci ani au fost cumpliți din punct de vedere al haosului și al programului.

Citește și: Denisa Tănase trăieşte pe picior mare în Dubai. Cum arată apartamentul de lux al vedetei FOTO

Pentru anul 2023, aceasta și-a propus să își rezerve mai mult timp pentru familia și pentru soțul ei, dar și pentru latura spirituală. Aceasta a dezvăluit mai multe detalii despre cât de frumos, dar și riscant este să deschizi un magazin. Mai mult, aceasta a mărturisit că este extrem de emoționată când mai deschide un magazin nou, cu toate că are deja deschise 52 până acum. Aceasta a ținut să menționeze că este o diferență între a fi milionar și a conduce o afacere care are o cifră de afaceri de milioane de euro.

„Știu că multe persoane confundă, însă cifra de afaceri a unei firme nu este egală cu veniturile personale ale persoanei care o conduce. Mai ales că, în cazul meu, business-ul s-a dezvoltat organic, fără infuzii de capital, fără investitori. Veniturile s-au întors în cea mai mare parte în firmă și au fost alocate creșterii, dezvoltării, producțiilor de produse noi. Este important ca atunci când gestionezi o firmă să nu o ‘seci’ de resurse pentru câștiguri personale. Pe termen lung inclusiv acestea se vor raporta la cifre de afaceri mai mari și vor fi direct proporționale”, a explicat Denisa Tănase pentru Fanatik.

Denisa Tănase: „Nu sunt milionară”

După ce a explicat care este tipul de antreprenoriat pe care îl practică aceasta a explicat că nu crede despre ea că este milionară. Aceasta a vorbit și despre cât de greu este să menți echilibrurl între viața personală și cea profesională, mai ales atunci când afacerea începe să crească.

„Așadar, momentan nu sunt milionară, ci doar conduc un business care atinge aceste cifre, anual. Este foarte greu să rămâi în echilibru între muncă și viață personală, mai ales în primii ani de business, atunci când pui totul pe picioare. Cred că dacă nu ești ‘all in’ și nu sacrifici alte aspecte ale vieții, sunt slabe șanse să reușești cu un program de muncă de 8 ore pe zi. Însă, pentru mine, anul acesta este cel în care îmi doresc să încep să aduc echilibrul în viața mea, după 5 ani haotici, cu foarte puține ore de somn și muncă intensă. Practic timp nu ai, dar trebuie să faci tu în așa fel încât el să existe, să știi să spui stop. Să poți să închizi laptopul sau să nu mai răspunzi la telefon, în momente pe care vrei să ti le dedici ție și familiei tale”, a mai adăugat Denisa Tănase.

Denisa Tănase a explicat că pentru ea emoțiile sunt uriașe de fiecare dată când deschide un nou magazin, iar acest lucr se întâmplă deoarce oamenii vin într-un număr extrem de mare, iar acest lucru o copleșește.

„Emoții am și acum, am plâns aproape la fiecare deschidere, iar asta se datorează oamenilor care vin în număr atât de mare. Stau la coadă, ajung chiar și cu două ore înainte de a se deschide, sunt imagini care mă copleșesc. Partea amuzantă este că eu niciodată nu mă aștept să fie lume și sunt încă surprinsă, dar și copleșită de emoții atunci când îi văd. Multe întâmplări, multe peripeții, să deschizi un magazin implică multe nopți nedormite, stres, provocări, obstacole. De multe ori am fost gata cu totul cu 5 minute înainte să deschidem oficial ușa magazinului. La început eram doar două persoane (practic atât număra toată firma ) care ne ocupam de deschideri de la A la Z. Acum lucrurile au luat-o într-o direcție mai bine organizată, avem colegi care mă ajută și care au preluat ei tot ce înseamnă provocările unei deschideri. Însă îți recunosc că de multe ori mă gândesc cu dor, mai ales iarna când întru în Mall-uri. Aud cântecele de iarnă și am un deja vu despre cum amenajam magazinele pe timpul nopții, în decembrie 2020, când am început să deschidem locațiile ‘my Geisha’.”, a povestit Denisa Tănase.

Citește și: Gabriela Cristea nu se lasă afectată de acuzațiile că ar fi intrat beată în emisiune. Iată care e prima reacție a prezentatoarei TV