Denise Rifai a rupt tăcerea despre relaţia cu Dan Bittman. „Parte din viaţa mea! Mi-ar plăcea să am un copil”

Denise Rifai împlineşte, marţi, 26 septembrie, vârsta de 38 de ani și a făcut mai multe dezvăluiri despre viaţa sa privată. Una dintre ele este legată de ralaţia cu Dan Bittman.

26 sept. 2023, 18:51
Denise Rifai a rupt tăcerea despre relaţia cu Dan Bittman. „Parte din viaţa mea! Mi-ar plăcea să am un copil”
Denise Rifai a rupt tăcerea despre relaţia cu Dan Bittman. "Parte din viaţa mea! Mi-ar plăcea să am un copil"

Denise Rifai a rupt tăcerea despre relaţia cu Dan Bittman. „38 de ani! Nici nu îmi vine să cred că împlinesc vârsta asta. Nu știu când au trecut anii. Este cea mai frumoasă zi din an și pentru mine întotdeauna este un an nou care se deschide odată cu ziua aceasta. Revelionul e mai mult o petrecere pentru mine. Ca an și ca sistem de evaluare al meu pentru mine se deschide acum un an nou și se închide anul viitor pe vremea aceasta”, a spus Denis Rifai.

Citeşte şi: Cum se menține Dan Bittman la 61 de ani. Face asta în fiecare zi, puțini bărbați au acest obicei: „A dat rezultate”

Cei doi au fost surprinşi vara aceasta pe litoralul românesc, iar acum vedeta de la Kanal D a dezvpluit că artistul face parte din viața ei de foarte multă vreme. „Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”, a spus Denise Rifai poentru Click!. „Oamenii speculează și scot din context! Am spus mereu că sunt povești și povești! Povestea mea, deși iubesc copiii, deși îmi închipuiam când eram mică o altfel de viață pentru mine, s-a întâmplat să fie altfel! Foarte fericită sunt, foarte împlinită cu viața mea și mi-ar plăcea, da, normal, să am un copil. Am spus mereu și spun de fiecare dată că dacă nu va fi să fie, nu e nicio problemă nici așa”, a adăugat Denise Rifai.

Citeşte şi: Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare. Cum arată prezentatoarea în costum de baie

Celebra prezentatoare a mai mărturisit că nu a fost momentul potrivit pentru a se căsători și a deveni mamă: „Pe de altă parte, mi-ar plăcea să am un copil! Sunt multe, multe componente! Faptul că spun mi-ar plăcea nu înseamnă că trebuie să se și întâmple. Îmi este foarte bine și fără”.