Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare. Cum arată prezentatoarea în costum de baie

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare. De-a lungul timpului, s-a zvonit în repetate rânduri faptul că prezentatoarea și artistul ar forma un cuplu. Chiar dacă ea a negat acest lucru, a ținut să precizeze de fiecare dată lista calităților pe care cântărețul le deține.

07 aug. 2023, 19:34
Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare. Cum arată prezentatoarea în costum de baie
Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare. Deși susțin că nu au o relație amoroasă, cei doi obișnuiesc să petreacă destul de mult timp împreună. Potrivit imaginilor surprinse de Cancan.ro, aceștia au mers la mare, acolo unde s-au relaxat, au povestit și au râs mult.

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare

Prezentatoarea își etalează mândră formele în costum de baie, dar zâmbetul larg pe buze, ipostază destul de rară am putea spune.

Să lămurim lucrurile. Este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu energie masculină. Mereu îi spun: Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul… cu inelul lui. E un bărbat minunat și o să-ți spun că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Cum se menține Denise Rifai în formă. Iată la ce alimente a renunțat definitiv: „Sunt foarte atentă”

Motivul pentru care Denise Rifai nu are copii

Prezentatoarea transmite că, prin intermediul familiei sale, a văzut ce sugerează rolul unei femei în familia arabă. Provenind dintr-o familie mixtă, vedeta a văzut ambele fațete ale culturilor. De aceea, ea și-a dorit să devină o femeie independentă cu orice preț.

Eu nu am copii. Eu m-am născut într-o familie mixtă. Eu de mică am văzut în familia tatălui meu, de exemplu, și nu mi-a plăcut faptul că femeia nu era neapărat independentă din punct de vedere financiar. În cultura arabă femeia, de regulă, stă acasă.

Eu fiind la amestec de civilizații mi-am dorit foarte mult în primul rând, ca orice ar fi pe lumea asta, să fiu independentă financiar. Eu susțin femeia independentă financiar indiferent de cat de mulți bani are sau nu bărbatul din viața ei, că e tata, că e fratele ei sau este soțul.

Femeia trebuie să aibă rostul ei și banul ei. De când m-am născut am știut un singur lucru: că eu trebuie să rezolv cu nedreptățile care apar. Mică fiind, îmi doream ca vocea mea să poată să facă dreptate.

Mă gândeam când eram mică să mă fac avocat. Anii au trecut și m-am așezat în zona aceasta de presă. Și iată că până în ziua de azi eu am reușit să împlinesc cam tot ce mi-am propus în materie de nedreptăți. De cele pe care eu le-am văzut.

Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie. Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa.

Eu susțin, spun și mă declar o tipă extrem de feminină, respect bărbatul, dar în viața mea, deși mi-am dorit, nu s-a întâmplat. Și nu pentru că am tras doar într-o direcție. Nu! Așa a fost până acum. (…) Îmi doresc foarte mult o familie, dar nu înspre absurd. Că este și aici o chestie. Nu toată lumea trebuie să aibă familie. Poate nu e pentru toată lumea”, a declarat Denise Rifai.