Denise Rifai îl provoacă pe Klaus Iohannis. I-a transmis mesajul public: „Președintele României trebuie să ni se arate, cu toții vrem să îl cunoaștem”

Denise Rifai îl provoacă pe Klaus Iohannis. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România și asta datorită emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe care o moderează la Kanald D. Personalități foarte importante din țară au trecut pe la interviu, iar de această dată, vedeta dorește să ridice ștafeta.

12 sept. 2023, 15:14
Denise Rifai îl provoacă pe Klaus Iohannis. I-a transmis mesajul public: „Președintele României trebuie să ni se arate, cu toții vrem să îl cunoaștem”
Denise Rifai îl provoacă pe Klaus Iohannis

Denise Rifai îl provoacă pe Klaus Iohannis. Cu ocazia unui interviu, prezentatoarea a dezvăluit că și-ar dori să îl aibă ca invitat pe președintele României, iar atitudinea pe care ar avea-o față de el, cel mai probabil, nu ar fi diferită față de cea pe care a avut-o față de oricare alt invitat.

Citește și: Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la mare. Cum arată prezentatoarea în costum de baie

Denise Rifai îl provoacă pe Klaus Iohannis

Denise Rifai argumentează importanța venirii Președintelui României în cadrul emisiunii ei prin faptul că este persoana votată de cei mai mulți români, iar cei din urmă au dreptul să îl cunoască „personal” pe cel ce reprezintă țara noastră.

Jurnalista pune accentul pe omul din spatele instituției, iar românii merită să îl cunoască, sugerând și că acesta ar avea obligația să se lase cunoscut de cei ce l-au votat.

Președintele României trebuie să vină la “40 de întrebări”. Domnule Președinte, vă așteptăm. Ar fi o emisiune pe cinste, absolut. Trebuie să vină, pentru că Președintele este votat de milioane de români, este singura emisiune de tip portret din media românească, aici la Kanal D. Președintele României trebuie să ni se arate, pentru că noi cu toții vrem să îl cunoaștem, așa cum e el, omul din spatele Președintelui”, a declarat Denise Rifai.