Cum arată bărbatul perfect pentru Denise Rifai: „Sunt o femeie de origine arabă, într-o lume creștină”

Cum arată bărbatul perfect pentru Denise Rifai. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, iar această ipostază dură pe care o afişează poate influenţa oamenii care vor să se apropie de ea, mai ales bărbaţii.

23 nov. 2022, 10:36
Cum arată bărbatul perfect pentru Denise Rifai: „Sunt o femeie de origine arabă, într-o lume creștină”
Cum arată bărbatul perfect pentru Denise Rifai

Cum arată bărbatul perfect pentru Denise Rifai. Prezentatoarea se descrie ca fiind o femeie liberă. Ba mai mult, se pare că platoul și camerele de filmat sunt cele care o mai temperează. Se pare că bărbaților le este foarte greu să intre în grațiile vedetei. Momentan, se pare că nu a apărut în viața ei niciun bărbat care să o convingă să se implice într-o relație.

Citeşte şi: Denise Rifai și-a deschis sufletul. Motivul pentru care nu are copii: „Mă uit, râvnesc la ei. Este o relație foarte importantă mamă-copil”

Cum arată bărbatul perfect pentru Denise Rifai

Sunt o femeie de origine arabă, într-o lume creștină, crescută într-o lume liberă. Sunt foarte liberă și foarte puternică. Pentru mine, dragostea înseamnă protecție, eu cred în iubire.

Nu există dragostea durează trei ani, dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este  pe viață. Există experiențe, există iubiri, tot felul, dar dragostea este una și e pe viață.

Bărbatul trebuie să fie pentru mine tot ce nu sunt eu, eu trebuie să vin în completarea lui. Eu sunt cu voba, el trebuie să fie cu faptele. Bărbatul trebuie să îmi ofere protecție, în primul rând, trebuie să mă iubească, trebuie să fie fascinat de mine.

Am suferit pentru că nu am fost suficient de înțeleaptă atunci să înțeleg că acele povești nu erau pentru mine, că au fost experiențe din care eu trebuie să învăț.(…) La fiecare despărțire eu am suferit, eu fiind o femeie clasică, loială, de casă, pregătită pentru o iubire. (…) Eu când mă pun într-o poveste mă pun cu tot ce sunt eu. Ulterior îmi dau seama că nu e ce trebuie”, a declarat Denise Rifai, în emisiunea “În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.