Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători: „Este iubitul vieții mele”

Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători. Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, "40 de întrebări cu Denise Rifai", a fost focusată în toţi aceşti ani pe carieră şi a reuşit să ajungă acolo unde şi-a dorit. Însă, pe plan personal are câteva regrete.

11 dec. 2022, 11:38
Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători: „Este iubitul vieții mele”
Denise Rifai

Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători. Unul dintre cele mai mari regrete ale vedetei este că nu are un copil. Îi plac foarte tare şi are speranţă că avea, într-o zi, unul al ei.

Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători

Prezentatoarea nu este angajată în nicio relaţie şi asta pentru că nu a întâlnit bărbatul care să corespundă criteriilor sale. Denise Rifai este o femeie independentă, are o carieră de succes şi crede că uneori, bărbaţii, se simt intimidaţi de astfel de femei,

Vedeta a fost întrebată de Adrian Artene cu ce bărbat celebru i-ar plăcea să se căsătorească. „Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines.

Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: „Ăsta e genul meu”. El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a răspuns Denise Rifai, la podcastul „ALTCEVA”, potrivit Cancan.

Citeşte şi: Iulia Albu a desființat-o pe Denise Rifai. Ce a scos-o din sărite pe creatoarea de modă când a observat-o pe jurnalistă la un eveniment: „Nu e o pungă?”

Cum arată bărbatul perfect pentru Denise Rifai

Sunt o femeie de origine arabă, într-o lume creștină, crescută într-o lume liberă. Sunt foarte liberă și foarte puternică. Pentru mine, dragostea înseamnă protecție, eu cred în iubire.

Nu există dragostea durează trei ani, dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este  pe viață. Există experiențe, există iubiri, tot felul, dar dragostea este una și e pe viață.

Bărbatul trebuie să fie pentru mine tot ce nu sunt eu, eu trebuie să vin în completarea lui. Eu sunt cu voba, el trebuie să fie cu faptele. Bărbatul trebuie să îmi ofere protecție, în primul rând, trebuie să mă iubească, trebuie să fie fascinat de mine.

Am suferit pentru că nu am fost suficient de înțeleaptă atunci să înțeleg că acele povești nu erau pentru mine, că au fost experiențe din care eu trebuie să învăț.(…) La fiecare despărțire eu am suferit, eu fiind o femeie clasică, loială, de casă, pregătită pentru o iubire. (…) Eu când mă pun într-o poveste mă pun cu tot ce sunt eu. Ulterior îmi dau seama că nu e ce trebuie”, a declarat Denise Rifai, în emisiunea “În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

https://www.youtube.com/watch?v=CJkt8tdfT6g