Denise Rifai nu face economie la gaz şi curent electric: „Lumea să fie liniștită, ne pregătim de an electoral și se vor găsi soluții”

Denise Rifai recunoaşte că nu face economie la consumul de gaze şi de energie electrică. Jurnalista are convingerea că, dat fiind faptul că 2024 va fi an electoral, guvernanţii vor găsi soluţii pentru ca românii să nu plătească mult.

13 sept. 2022, 10:46
Denise Rifai nu face economie la gaz şi curent electric: „Lumea să fie liniștită, ne pregătim de an electoral și se vor găsi soluții”

Denise Rifai crede că guvernanţii noştri nu vor risca să-şi urce românii în cap înainte de alegeri şi, astfel, vor găsi soluţii pentru ca românii să nu fie copleşiţi de facturi uriaşe.

De ce Denise Rifai nu face economie la gaz şi curent electric

Cu umila mea părere de rău, România nu a avut politicieni foarte gospodari. Problema cu gazul… Noi știm de atât de mult timp că avem rezerve semnificative. Nu s-a întâmplat nimic cu ele. A fost doar o gargară aruncată în spațiul public. Până la soluții de a face economie, avem atât de multe soluții de a funcționa în niște parametri normali. 

Lumea să fie liniștită, pentru că ne pregătim de an electoral și se vor găsi soluții pentru ca aceste costuri să nu fie atât de mari. Partidele politice nu își vor permite oameni în stradă. Se vor găsi soluții pentru a fi, din nou, transferate toate aceste cheltuieli într-o datorie care se va rostogoli”, a explicat Denise Rifai în cadrul unei emisiuni de la dcnews.ro.

Citeste si Denise Rifai rupe tăcerea despre actuala ei relaţie. „Nu poți să funcționezi ca femeie fără un bărbat”

Nu este petru prima dată când Denise Rifai face declarații despre politicieni. În trecut, realizatoare emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai” de la Kanal D a comentat în termeni foarte duri felul în care se cheltuie banul public la nivel local. Rifai vorbea la momentul respectiv de alocarea contractelor către apropiații celor din Partidul Social Democrat. Tot atunci sublinia, în glumă, că ar trebui să decretăm statul român Republica Teleorman.

Să facă ce vor. Dar să nu mai contribuim nici noi cu banii la bugetul de stat. Să nu mai aibă ce împărți. Sunt din desene animate. Se fac că fac”, spunea Denise Rifai, conform stiridiaspora.ro.

Citeste si Denise Rifai ţine o dietă inedită. Ingredientul secret pe care-l elimină pentru a se menţine în formă. „Trebuie să învățam ce e bun”

Denise Rifai, curtată să intre în politică

Moderatoarea emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai” a mărturisit că are o mare dorință: să modereze dezbaterea prezidențială între candidații pentru alegerile din 2024.

Mi-aș dori tare mult în 2024 să fiu eu cea care moderează dezbaterea prezidențială intre candidați. Mi se pare o chestiune de obligație a mea că jurnalist vechi de politic și economic pentru cei care votează Statul roman să știe și ei pe cine votează. Și este momentul, cred că în 2024 este momentul.

Dar vom vedea pentru că și aici este o chestiune de disponibilitate. Nu știi ce iți aduce ziua de mâine. Ai noștri sunt în campanie electorală continuă. Sunt foarte mulți care au vorbit în mod public, am primit invitații atât de multe ori de a intra în politică, nu stiu ce să spun. În viață este bine să nu spunem niciodată. Eu iubesc microfonul. Eu am putut să schimb multe în Romania cu acest microfon.

Am putut să reprezint poporul român cu acest microfon și sunt foarte mandră de ceea ce am făcut. Mândră, în sensul de bucuroasă, liniștită. Nu știu unde mă va aduce viitorul. Dar dacă într-o zi voi simți că dragostea pentru politică este mai mare decât dragostea pentru microfon, doar atunci aș face acest pas. Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum, acest microfon”, a mărturisit Denise pentru Kanal D.