Denise Rifai ţine o dietă inedită. Ingredientul secret pe care-l elimină pentru a se menţine în formă. „Trebuie să învățam ce e bun”

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, motiv pentru care este extrem de atentă la modul în care arată.

01 mai 2022, 17:02
Denise Rifai ţine o dietă inedită. Ingredientul secret pe care-l elimină pentru a se menţine în formă. „Trebuie să învățam ce e bun”

Denise Rifai a recunoscut că nu îi place să gătească, de aceea ţine cont de mici reguli pentru a se menţine în formă. Prezentatoarea TV a mărturisit că servește masa doar în anumite localuri şi că preferă să își ia mâncare de acasă.

Cu mii de fani în toată ţara, prezentatoarea de la Kanal D este discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, astfel că nu se ştiu prea multe despre acest capitol.

De curând, Denise Rifai a vorbit despre modul în care se menţine în formă. Vedeta mărturisit că este extrem de atentă la alimentele pe care le consumă și preferă să mănânce doar din anumite localuri pe care le cunoaşte bine.

Citeşte şi: Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai: „Eu mi-am dorit foarte mult să am copii”

Ce dietă ţine Denise Rifai când nu trece pe la sala de fitness

Denise Rifai a spus că încearcă să facă mişcare de ori de câte ori îi permite timpul. Când nu reuşeşte să ajungă la sala de fitness, este atentă la ce produse mănâncă şi mai ales în ce cantităţi.

„Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niste locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata. Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok.

Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mănânci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp,” a dezvaluit Denise Rifai, potrivit Kanald.ro.

De ce poartă Denise Rifai mereu haine negre, la emisiune

Prezentatoarea de la Kanal D a explicat că poartă negru la absolut toate edițiile pe care le realizează pentru că acest lucru ține de formatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…’.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru”, a spus Denise Rifai.

Citeşte şi: Dan Negru o vede pe Denise Rifai în politică. „E făcută și pentru asta!”