Denise Rifai rupe tăcerea despre actuala ei relaţie. „Nu poți să funcționezi ca femeie fără un bărbat”

Denise Rifai este una dintre vedetele TV aflate pe val, dar fanii vor să afle şi detalii despre viața ei personală, mai precis dacă are sau nu o relație în acest moment.

04 aug. 2022, 21:28
Denise Rifai rupe tăcerea despre actuala ei relaţie. „Nu poți să funcționezi ca femeie fără un bărbat”
Denise Rifai rupe tăcerea despre actuala ei relaţie

Denise Rifai rupe tăcerea despre actuala ei relaţie. Prezentatoarea de la Kanal D își ține viața privată departe de ochii curioșilor, deşi fanii sunt curioși să afle dacă are sau nu o relație în acest moment. Chiar dacă evită acest subiect, Denise Rifat a dat de înţeles că îi merge bine pe toate planurile.

Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice. Jurnalista este transformată complet

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea. Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, a declarat Denise Rifai pentru Ciao!.

Dieta vedetei TV Denise Rifai. Cum îşi menţine silueta şi ce nu mănâncă niciodată

Vedeta a mai precizat că i-a plăcut întotdeauna ca un bărbat să fie inteligent, iar visul ei este să aibă o familie numeroasă; „Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie! Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”.