Denise Rifai, prinsă de radar. Cum a reacţionat când a fost oprită de poliţist: „Să vezi ce show urmează”

Denise Rifai a fost prinsă de radar. Prezentatoarea de la Kanal D a "păţit-o" zilele trecute, când a depăşit viteza legală pe bulevardul Poligrafiei, din Sectorul 1 al Capitalei. Polițistul Bogdan Bănică a povestit cum a reacţionat jurnalista, când a fost oprită în trafic.

26 oct. 2021, 08:41
Denise Rifai, prinsă de radar. Cum a reacţionat când a fost oprită de poliţist: „Să vezi ce show urmează”

Denise Rifai, prinsă de radar. Polițistul Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a avut parte de surpriză. Se aştepta ca jurnalista să facă un adevărat „show”, însă aceasta şi-a recunoscut greşeala şi era dispusă să plătească amenda.

Denise Rifai, prinsă de radar

Omul legii a fost extrem de surprins de faptul că Denise Rifai nu a ripostat în niciun fel şi i-a dat doar un avertisment.

O rachetuță roșie-vișinie ne “intră în vizor”, nedepășind însă cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate.

După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, mă prezint, îmi declin calitatea și îi solicit conducătoarei auto să-mi înmâneze documentele personale și cele ale autoturismului, expunându-i și motivul controlului.

De frumoasă, frumoasă șoferița. Nu m-a recunoscut, cu toate că fusesem invitat de câteva ori în direct în emisiunea pe care o realiza anul trecut. Spre rușinea mea, până când mi-au fost înmânate documentele, nici eu nu o recunoscusem – Rifai Denise.

Aoleu, îmi zic în gând, să vezi Bogdane ce show urmează, cunoscută fiind incisivitatea cunoscutei realizatoare.

Citeşte şi: Reacţia fabuloasă a lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a declarat că vrea să o ia de nevastă: „Mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el”

Mă pregătesc psihic pentru un atac la persoană sau la adresa purtătorilor de caschetă albă, inspir adânc și îi aduc la cunoștință faptul că sancțiunea pentru contravenția comisă este avertisment sau amendă de 580 lei.

Am fost șocat însă. Așteptând în gardă o înșiruire tumultoasă de acuze la adresa “șpăgarilor nenorociți”, m-am lovit de atâta bun simț încât rar întâlnesc, chiar și la oamenii de rând.

Ținând în permanență mâinile pe volan după ce mi-a înmânat documentele, și-a asumat vinovăția din primul moment. “Am greșit și voi plăti, fiecare greșeală se plătește, nu-i așa?”, mi-a spus zâmbind.

Am lăudat-o în discuțiile cu colegii, și o fac și acum, public. De ce o persoană cu o asemenea notorietate poate să dea dovadă de educație și de obraz subțire, în timp ce ne lovim foarte des de …: “Tu știi cine e tata? *Oaie fii atent, dacă îmi dai amendă te dezbrac și de izmene”.

M-am întors cu procesul-verbal. AVERTISMENT. Pentru că, nu-i așa, aplicarea sancțiunii cu avertisment sau cu amendă este exclusiv la latitudinea agentului constatator și depinde și de atitudinea contravenientului. Atitudine care, în cazul de față, este de aplaudat și de urmat!

Felicitări, Denise Rifai“ a relatat Bogdan Bănică, Președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, potrivit Focuspress.ro.


loading...