Reacţia fabuloasă a lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a declarat că vrea să o ia de nevastă: „Mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el”

Mihai Bendeac a declarat, recent, că nu va mai da interviuri timp de cinci ani, pentru că îşi doreşte să strângă într-o carte toate informaţiile pe care ar fi tentat să le dezvăluie în interviuri. Cu toate acestea, a cedat rugăminţii lui Denise Rifai de a fi prezent în emisiunea ei, însă i-a pus o condiţie.

23 oct. 2021, 15:21
Reacţia fabuloasă a lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a declarat că vrea să o ia de nevastă: „Mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el”

Pentru că este fanul jurnalistei de la Kanal D, Bendeac a ales să lase de el, dar nu chiar totul. Actorul a acceptat să vină în emisiunea lui Denise Rifai doar dacă aceasta acceptă să… îi devină soţie.

Bendeac i-a povestit mamei lui, într-un story pe Instagram, cum s-a întâmplat totul.

Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd!

Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviuri, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc.

I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a dezvăluit Bendeac.

Citeste si Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei: „Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună”

Reacţia fabuloasă a lui Denise Rifai la propunerea lui Bendeac

Denise Rifai a decis că nu e greşit să facă un astfel de compromis pentru succesul emisiunii pe care o moderează.

Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru ”40 de întrebări” fac orice.

Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea ”40 de întrebări”.

Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt. A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea. Întâi ”ne mărităm” și după aceea intrăm în studio.

Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a declarat jurnalista Denise Rifai pentru WOWbiz.ro.

Citeste si Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii pe care o realizează: „Borcea ştie să cucerească o femeie. Bittman a încercat să-şi negocieze întrebările roşii”


loading...