Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei: „Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună”

Denise Rifa a făcut dezvăluiri despre viaţa ei, în podcastul lui Damian Drăghici. Vedeta este foarte discretă când vine vorba despre partea personală, se ştiu foarte puţine lucruri despre ea şi familia ei.

21 aug. 2021, 19:51
Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei: „Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună”
Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei

Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei. Ei bine, prezentatoarea Kanal D a fost prezentă în podcastul lui Damian Drăghici şi a răspuns la fiecare întrebare pe care i-a adresat-o artistul.

Citeşte şi: Denise Rifai: „Dacă eram în locul lui Florin Cîţu, l-aș fi remaniat imediat pe Vlad Voiculescu”

Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei

Ca atunci când mă vede toată lumea. Nu este o diferență prea mare. Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună, un ceai dacă dorești. Și mâncare logic, dar nu prea gătesc eu. Sunt o tipă impulsivă.

Țin foarte mult la oamenii din viața mea, însă, în secunda în care greșesc, sunt rea de gură, cum se spune în popor. Zic de toate. După, îmi trece și nu mai am nimic. Sunt zodia Balanță. Se spune că, după o vârstă, e mai important ascendentul. Pe mine ascendentul m-a salvat: Capricorn.

Mă trezesc de dimineață, la birou sunt la 12.00. Până seara târziu, sunt la birou. Seara, fie fac o plimbare, fie înapoi acasă, depinde. Noi alocăm mult timp la birou, pregătiri pentru emisiune. Lucrăm cumplit pentru o emisie.

Sunt un om împlinit, mai am niște elemente care trebuie să se așeze în viața mea, însă îi mulțumesc, în fiecare zi, bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat. Și mi-a dat mult. Cred mult în Dumnezeu”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii

Denise Rifai

a făcut dezvăluiri în premieră din culisele emisiunii „40 de întrebări„, o emisiune care  s-a bucurat de un real succes în audiențe.

Jurnalista a declarat, pentru OK Magazine, că fiecare ediţie a emisiunii vine cu un consum foarte mare de energie din partea ei.

Au fost invitați pe care i-am îndrăgit și mai mult după ce i-am intervievat, dar cu toții au fost foarte interesanți și au avut generozitatea de a se dezvălui în fața publicului, iar pentru acest lucru le mulțumesc.

Fiecare interviu este diferit și fiecare întrevedere în parte mă consumă pentru că interacționez cu energia invitatului meu”, a declarat Denise.