Dieta vedetei TV Denise Rifai. Cum îşi menţine silueta şi ce nu mănâncă niciodată

Denise Rifai este foarte atentă la produsele culinare pe care le consumă. Vedeta TV a mărturisit că are un stil de viață destul de strict, de la care nu se abate. Iar sportul nu lipseşte din viaţa ei.

29 iul. 2022, 11:05
Dieta vedetei TV Denise Rifai. Cum îşi menţine silueta şi ce nu mănâncă niciodată

Denise Rifai are o siluetă pe care o afișează cu mândrie. Vedeta TV a mărturisit că este foarte atentă la mâncare pe care o consumă.

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg  să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald.

Citeşte şi: Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice. Jurnalista este transformată complet

Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr.

Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă.”, a spus Denise Rifai, pentru Click.

Citeşte şi: Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai: „Eu mi-am dorit foarte mult să am copii”

Denise Rifai are numite alimente pe care nu le consumă niciodată. „Nu există la mine cartofi prăjiţi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente”.

Vedeta TV a mărturisit că are un stil de viață destul de strict, iar sportul nu lipseşte din viaţa ei.

„Sunt un om normal care încearcă să își mențină o siluetă decentă. (…) Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai crează spațiu să mai poți mânca ceva”, a mai spus Denise Rifai.