Deprimat că nu poate avea copii, un bărbat a recurs la un gest CONTROVERSAT. Oamenii îl arată cu degetul FOTO

Un bărbat din China, bolnav de migrene şi depresie, supărat că nu poate avea o familie adevărată, a ajuns să îşi cumpere o păpuşă pe care o tratează exact ca pe o persoană reală. De fiecare dată când iese cu ea pe stradă, oamenii se opresc şi îi fotografiază.

11 mai 2015, 10:26

Song Bo, un bărbat din China, diagnosticat cu o boală gravă în urmă cu doi ani, suferind de migrene şi depresie, a crezut că nu va simţi niciodată bucuria unei familii, însă viaţa sa s-a schimbat în momentul în care a dat peste un magazin online care comercializa păpuşi de dimensiuni umane. Astfel, bărbatul şi-a achiziţionat o fiică, căruia i-a pus şi un nume, Xiao Die, care înseamnă „micul fluture” şi a început să o tratateze asemeni unui copil, potrivit Oditty

Citeşte şi Un patron din China a adus 6.400 de angajaţi într-o vacanţă gratuită în Franţa VIDEO

Bărbatul s-a îndrăgostit iremediabil de jucăria pe care a cumpărat-o cu sma de 2.200 de dolari şi a început să o ia cu el oriunde merge, fie că este vorba de restaurant sau cinema. Mai mult, îi cumpără haine şi are grijă de ea la fel ca de un copil adevărat, chiar dacă oamenii care îl văd pe stradă se opresc şi îl fotografiază, considerând că este nebun.

Citeşte şi Gest şocant al unei muncitoare dintr-o fabrică. Angajaţii au chemat poliţia după ce fata a ieşit din baie FOTO

Cu toate că Song încă locuieşte cu mama sa, femeia nu a avut nimic împotriva jucăriei după ce a văzut efectul pozitiv pe care îl are asupra fiului său.