Deputat PDL, exclus din partid pentru că a votat moţiunea de cenzură

Deputatul PDL, Daniel Bărbulescu, va fi exclus din partid, după ce a votat moţiunea de cenzură a USL în urma căreia a căzut Guvernul Ungureanu, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 apr. 2012, 11:50
Deputat PDL, exclus din partid pentru că a votat moţiunea de cenzură

Biroul Permanent Judeţean Olt va propune conducerii centrale a PDL îndepărtarea lui Daniel Bărbulescu.

Avem o problemă cu deputatul Bărbulescu Daniel, care la moţiune a votat pentru. Dacă Biroul Permanent Judeţean, aşa cum am înţeles din discuţiile puratate în grupuri, se va propune excluderea lui din partid, cu siguranţă va fi exclus din PDL„, a declarat preşedintele interimar al PDL Olt, Mihai Niţă, la România TV.

Deputatul Daniel Bărbulescu a fost propus, în urmă cu câteva săptămâni, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Olt, pe listele Partidului Democrat Liberal. Cum, la moţiune, n-a respectat directiva liderilor de la centru, Bărbulescu a fost înlocuit pe listele de candidaţi cu Victor Tiţa, lector la Universitatea din Slatina.

Daniel Bărbulescu a declarat vineri că a votat moţiunea de cenzură din cauza faptului că Guvernul a ignorat problemele municipiului Slatina, al cărui reprezentant este, şi nu a rezolvat problemele pensionarilor.

„Am votat această moţiune ca urmare a rugăminţii pensionarilor din municipiul Slatina, ca urmare a haosului din sistemul de pensii. Intenţia mea e să rămân membru în PDL şi nu am niciun fel de discuţie cu altă formaţiune politică”, spunea Bărbulescu.