Deputat social-democrat: PSD va face un pas înapoi. Simt că va renunța la funcția de conducere a lui Oprea

Deputatul social-democrat Dan Tudorache a declarat că PSD va face marți un pas înapoi și va renunța la funcția de conducere pe care Gabriel Oprea o deține în Guvern, pentru a face o concesie PNL și a debloca criza din USL.

RomaniaTV.net
18 feb. 2014, 12:02
Deputat social-democrat: PSD va face un pas înapoi. Simt că va renunța la funcția de conducere a lui Oprea

Postul de vicepremier al lui Gabriel Oprea i-ar putea reveni astfel lui Klaus Iohannis, așa cum cer liberalii. Deputatul social-democrat a precizat că este o părere personală, alimentată însă de „semnele” pe care le-a văzut luni.

„PSD va renunța, e părerea mea, poate mă înșel, dar din ce am văzut eu astăzi, semnele pe care le-am văzut, cred că va renunța la postul de vicepremier a lui Gabi Oprea”, a declarat deputatul PSD la Digi24, citat de stiripesurse.ro.

El a precizat că ar fi vorba despre postul de conducere pe care îl deține Gabriel Oprea. „PSD dorește ca acest USL să meargă mai departe și ce văd eu de la Crin Antonescu este o condiție sau…Ei nu vor să facă nicio concesie. Și noi demonstrăm, PSD-ul, că facem concesii ca USL-ul să meargă mai departe. Deci am făcut un pas înapoi, cred că îl vom face și pe al doilea”, a spus Dan Tudorache la Digi24. El a sugerat că vicepremierul Gabriel Oprea ar putea primi alte însărcinări.