Deputaţii PSD i-au adus lui Florin Cîţu o coasă din carton în Parlament: „Aţi luat coasa în mâini şi v-aţi apucat să seceraţi veniturile românilor”

Florin Cîţu a participat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea grupului parlamentar al PSD, care l-a primit cu ostilitate pe premier şi chiar l-au întrerupt în două rânduri.

22 feb. 2021, 18:04
Deputaţii PSD i-au adus lui Florin Cîţu o coasă din carton în Parlament: „Aţi luat coasa în mâini şi v-aţi apucat să seceraţi veniturile românilor”

Deputaţii PSD l-au primit pe Florin Cîţu cu un decupaj din carton înfăţişându-l pe premier si o coasa, aluzie detaliata în discursul lui Marcel ciolacu, care l-a acuzat că a tăiat veniturile românilor.

„Ati vorbit vreo 10 minute, in tot acest timp ati imprumutat Romania cu 600.000 de euro. 1000 de euro pe secunda furati din buzunarele romanilor, pe care ii vor plati copiii si nepotii nostri. In tot acest timp nu aveti bani sa platiti salariile restante minerilor din Valea Jiului. In campanie ati gasit 2 miliarde pentru spagi electorale catre primarii PNL si cuolmea, nu v-a folosit la nimic, ati pierdut alegerile.

Veniti in fata romanilor cu un buget de austeritate, un buget al saraciei. Orban si Citu din 2020 i-au lasat lui Citu din 2021 un deficit de 10%. V-am auzit ca PSD scoate Romania din UE. UItati-va in manualele de istorie, PSD a dus Romania in UE. Romania este azi in deriva, pentru ca ati alocat cel mai mic pachet din Europa pentru redresarea economiei. A spus-o Comisia Europeana, nu PSD. Asa nu se poate scoate tara din criza.

Deputaţii PSD îl acuză pe Cîţu că a tăiat până şi ajutorul de înmormântare al românilor

Acum ati luat coasa in maini si v-ati apucat sa secerati veniturile romanilor, nu va pasa ca totul se scumpeste. Ati taiat pana si de la ajutorul de inmormantare. Stie tot poporul ca la dvs totul se reduce la bani, pe care ori ii furati, ori ii imprumutati la dobanzi uriase. V-ati batut joc de copiii si parintii nostri, le-ati promis ca le cresteti alocatiile si pensiile. Sunteti plin de ura fata de bugetari, dar si fata de mediul privat. Mintiti pe toata lumea, doar ca sa invrajbiti romani cu romani. Recunoasteti ca nici nu ati citit legea salarizarii. Ati mintit ca exista spor de calculator, care nu mai exista de 20 de ani. In campania electorala vorbeati de 80 de miliarde de euro, acum de doar 30 de miliarde, din care 17 sunt imprumuturi.

Trebuie sa prezentati un plan national de redresare, de aceea trebuie discutat in Parlament, pentru ca este al romanilor. Reforma inseamn un parteneriat corect intre stat si privat, inseamna ca romanii sa o duca mai bine, nu mai rau.”, a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Citeşte şi: Florin Cîţu: „Cine mă contestă pe mine? Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose? Toţi slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov”