Deputatul Călin Potor s-a înscris oficial în PSD

„Am fost exclus din PNL!". Aceasta este declarația cu care deputatul Călin Potor și-a motivat trecerea la PSD, oficializată joi, într-o conferință de presă susținută alături de președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, informează alba24.ro

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 20:27
Deputatul Călin Potor s-a înscris oficial în PSD

Călin Potor a preluat postul de vicepreședinte atât la organizația județeană cât și la cea a municipiului Alba Iulia a PSD. Cu toate că nu există nicio decizie oficială de excludere a lui Potor din PNL, acesta susține că a fost dat afară din organizație.

Intrarea lui Călin Potor în PSD a generat discuții despre o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Alba Iulia, în 2016, mai ales în contextul în care PSD Alba nu a prezentat până acum niciun candidat competitiv pentru această funcție. „Nu am discutat de niciun post în administraţie. E prematur”, a declarat proaspătul vicepreşedinte PSD Alba, Călin Potor, susținut de Ioan Dîrzu.

„Am greșit în 2011. Nu a fost ușor nici atunci, să plec de la PDL. Nu aș fi dorit nimănui să fie în sufletul meu”, a declarat Călin Potor. Acesta susține că încă din acea perioadă simpatiza PSD, mai mult decât PNL.

Reamintim că deputatul Călin Potor a votat, marţi, pentru Guvernul Ponta III, în condiţiile în care liderul liberal Crin Antonescu anunţase că parlamentarii PNL vor vota împotrivă. Potor a declarat atunci că, odată cu acest vot, în cazul în care nu va fi dat afară din PNL, îşi va da demisia.

„În comisie l-am votat pe Bănicioiu ca ministru al Sănătății. La ora 15.00 voi votaGuvernul Ponta III. Există șansa să fiu dat afară din PNL, însă, oricum, știți bine nu mai aveam niciun viitor în acest partid. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, probabil voi pleca eu. Îmi voi da demisia şi voi trece la PSD. Eu aș fi vrut să rămână USL și să îmi termin mandatul așa”, a spus Potor, în 4 martie.