Deputatul PDL Ioan Botiş, BRUSCAT de protestatarii bistriţeni VIDEO

Deputatul PDL Ioan Botiş a fost bruscat, miercuri seară, în faţa sediului PDL din Bistriţa, de mai multe persoane care participau la un protest, parlamentarul ieşind să îi invite pe câţiva dintre ei la discuţii în sediul partidului.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 16:57
Deputatul PDL Ioan Botiş, BRUSCAT de protestatarii bistriţeni VIDEO

Circa 200 de persoane s-au adunat, miercuri seară, în faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud, iar după circa o jumătate de oră în care au scandat lozinci precum „Nelu Botiş şi Olteanu ne-au făcut de râs Ardealu'”, „Nu contează câţi suntem, pe Băsescu jos îl dăm”, „Jos Băsescu” şi au dat foc unor pancarte pe care erau caricaturile reprezentanţilor PDL Ioan Botiş şi Ioan Oltean, au plecat în marş spre cabinetul parlamentar al deputatului Ioan Botiş.

Cum acesta era închis, manifestanţii au strigat „Ieşi afară, javră ordinară”, după care s-au îndreptat spre sediul PDL.

În faţa sediului, se afla Ioan Botiş care a încercat să îi invite în clădire pe câţiva protestatari pentru a discuta despre nemulţumirile lor.

În acel moment, mai mulţi manifestanţi s-au îmbulzit în jurul lui şi l-au bruscat, astfel că jandarmii l-au scos dintre oameni şi l-au dus în sediul partidului.

După aproximativ cinci minute, Botiş s-a întors printre manifestanţi şi i-a chemat pe cinci dintre ei în sediul partidului, să discute.

La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii continuă să scandeze în faţa sediului PDL.

Botiş anunţase, miercuri, într-o conferinţă de presă, că dacă protestatarii vor dori să discute el va ieşi pentru a sta de vorbă cu ei.