Deputatul USR Iulian Bulai ameninţă „mafia din sănătate”: „Să nu se bucure prea devreme”

Deputatul Iulian Bulai a reacţionat după demiterea lui Vlad Voiculescu. Acesta atrage atenţia că „toți cei care sabotează reformele din sistemul de sănătate vor plăti, mai devreme sau mai târziu”.

14 apr. 2021, 12:20
Deputatul USR Iulian Bulai ameninţă „mafia din sănătate”: „Să nu se bucure prea devreme”

Iulian Bulai ameninţă „mafia din sănătate”. „Să nu se bucure prea devreme”„Mafia din sănătate să nu se bucure prea devreme. Continuăm lupta. Îi mulțumesc lui Vlad Voiculescu pentru ce a făcut până acum. Toți cei care sabotează reformele din sistemul de sănătate vor plăti, mai devreme sau mai târziu. Toți cei care susțin mafia vor deconta această decizie. Lupta continuă” spune deputatul USR Iulian Bulai, potrivit stiripesurse.ro

Citeste si USR-PLUS ia în calcul ieşirea de la guvernare: „E un act de agresiune a premierului în coaliție”. Cioloş …

Premierul Florin Cîțu a anunțat că miercuri i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Astăzi i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.