Descindere în forţă a poliţiştilor la Bolintin Vale. Dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele şefului poliţiei VIDEO

Violențele nu se opresc in stradă. Într un nou conflict, polițiștii au intervenit in forta la Bolintin, in Giurgiu, la o petrecere. Sunt imagini șocante în care se văd mai mulți scandalagii puși la pământ, iar unul dintre ei este lovit de șeful Poliției din Bolintin, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 06:55
Descindere în forţă a poliţiştilor la Bolintin Vale. Dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele şefului poliţiei VIDEO

Polițiștii care au ajuns la fața locului vor fi anchetați de către organele competente, în urma intervenției în forță asupra cetățenilor. Pe numele șefului de poliție din Bolintin a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă după ce a lovit cu brutalitate mai multe persoane.

Cu toate că pe numele său este deschis un dosar penal, șeful poliției din Bolintin este în continuare la muncă. Acesta nu este suspendat pe perioada cercetărilor, măsurile vor fi luate abia la finalizarea anchetei procurorilor.

Citește și:Bărbat împuşcat de poliţişti pe stradă, în Bolintin Vale, după ce i-a atacat pe agenţi cu un cuţit

”În urma imaginilor a fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă. Scandalul între cele două familii a început de vineri și a continuat sâmbătă, moment în care colegii mei au fost la fața locului. Acțiunea polițiștilor va fi anchetată de către organele competente” , a declarat Emanuela Sîrbu, IPJ Giurgiu.

Cetățenii din Bolintin Vale au organizat un grătar în fața curții și petreceau cu muzică și băuturi alcoolice. Aceștia au fost amendați cu 13.000 de lei.

”În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, aceștia făceau grătar și consumau băuturi alcoolice. Grătarul a fost făcut în fața unei curți, în stradă. Au fost aplicate amenzi în valoare de 13.000 de lei” , a explicat Emanuela Sîrbu.