Descinderi cu mascaţii la ultraşii stelişti care s-au bătut cu jandarmii pe stadion. Şapte huligani au fost reţinuţi şi propuşi pentru arestare preventivă

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, poliţişti şi jandarmi au descins la şapte locaţii într-un dosar de ultraj care vizează mai mulţi suporteri ai unei echipe de fotbal, care s-au bătut cu jandarmii pe stadion în septembrie.

13 dec. 2022, 11:23
Descinderi cu mascaţii la ultraşii stelişti care s-au bătut cu jandarmii pe stadion. Şapte huligani au fost reţinuţi şi propuşi pentru arestare preventivă

Descinderi cu mascaţii la ultraşii stelişti care s-au bătut cu jandarmii pe stadion în septembrie. Poliţia Capitalei a anunţat marţi căprocurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, cu sprjinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, precum şi cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului BucureştiBrigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei, au pus în executare 7 de mandate de percheziție domiciliară şi 8 mandate de aducere a unor persoane față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii si linistii la un meci de fotbal din septembrie.

Citeşte şi: Şefii CSA Steaua, ameninţaţi cu moartea de către ultraşi. „Vă mutăm în Ghencea 22!” FOTO ŞI VIDEO

Descinderile au legătură cu faptul că „la data de 09.09.2022, în jurul orei 22:20, la un meci de fotbal, mai multe persoane au dorit să se deplaseze din perimetrul destinat locurilor lor către perimetrul suporterilor echipei adverse, forţele de ordine fiind nevoite să intervină pentru a stopa această deplasare. În acest context, persoanele cercetate au lovit forţele de ordine cu diverse obiecte, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică„.

În urma descidenrilor, şapte persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a cerut arestare preventivă a celor şapte ultraşi.