Descinderi în Dâmboviţa în cazul arderilor ilegale de deşeuri. Zeci de mascaţi intervin în forţă

Descinderi în Dâmboviţa în cazul arderilor ilegale de deşeuri. Peste 120 de jandarmi, mascaţi şi comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu au intervenit, marţi dimineaţă, în localitatea Răcari, mai multe familii strâng fier vechi şi ard ilegal gunoaie.

RomaniaTV.net
17 nov. 2020, 10:15
Descinderi în Dâmboviţa în cazul arderilor ilegale de deşeuri. Zeci de mascaţi intervin în forţă
Descinderi în Dâmboviţa în cazul arderilor ilegale de deşeuri

Garda de Mediu, polițiști, jandarmi și trupe speciale au început verificările, marţi, începând cu ora 8, în localitatea Răcari din Dâmvoviţa, unde sunt realizate arderi ilegal de deşeuri.

La descinderi participă 13 echipe de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, peste 130 de efective ale Politiei, peste 120 de efective ale Jandarmeriei, trupele speciale, echipe de la serviciul de Arme cu efective canine.

La actiune participă si ministrul Mediului, Mircea Fechet, conform Mediafax.

 

Mascaţii au descins în gospodăriile mai multor familii din Răcari şi din satul Bălteni, comuna Conţeşti, unde oamenii strâng fier vechi şi ard deşeuri.

Oamenii sunt acuzaţi că poluează zona din cauza cantităţii mari de deşeuri pe care o depozitează.

În schimb, aceştia se apără, spunând că nu au meserii şi nu au altă soluţie decât să-şi asigure traiul zilnic din strângerea de fier vechi şi gunoaie.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, sprijinit în totalitate de Ludovic Orban. Soluţiile găsite pentru a combate poluarea din Bucureşti