Descinderi la George Simion, înainte de nuntă, la ordinul lui Raed Arafat. Ce i se întâmplă președintelui AUR

Incredibil ce a putut să pățească George Simion, înainte de nuntă. Raed Arafat, invitat la nunta deputatului AUR, și-a trimis subalternii să efectueze controale la locația unde se va desfășura evenimentul.

25 aug. 2022, 15:30
Descinderi la George Simion, înainte de nuntă, la ordinul lui Raed Arafat. Ce i se întâmplă președintelui AUR

Inspectorii IGSU au efectuat controale în comuna Măciuca, județul Vâlcea, în ziua de joi, 25 august. Anunțul lui George Simion, cu privire la prezența celor 10.000 de oaspeți, l-a determinat pe Raed Arafat să dea alarma în cadrul instituției pe care o are în subordine.

În prezent, George Simion și viitoarea soție, Ilinca, se află pe dealul unde se va desfășura nunta, pentru ultimele pregătiri. Se lucrează din greu pentru a monta scena.

Joi, liderul partidului AUR a oferit declarații pe marginea evenimentului care se va desfășura în acest weekend.

„Îi așteptăm pe toți să ne fie alături, am pregătit surprize inclusiv pentru cei mici care vin la eveniment. Au teatru de păpuși, animatori, balon cu aer cald și multe altele. Sâmbătă de la ora 10.00 de face accesul, la ora 12 este cununia religioasă. Astăzi este ultima zi când din fiecare județ se pot procura brățări.

Darul este opțional, iar cei care vor să ajute, din rândul nuntașilor care nu ne cunosc personal, pot să doneze pentru o fundație alături de care, din februarie, de anul viitor punem pe roate un spital mobil”, a declarat George Simion.

În plus, președintele AUR se așteaptă la o vizită și din partea inspectorilor ANAF.

Calendarul nunții lui George Simion cu Ilinca. Ce activități au pregătit pentru invitați

 

George Simion a anunțat și programul, plus harta evenimentului.

 

VINERI, 26 AUGUST

Toată ziua – amenajare locație, pregătire food court, preparare sarmale

Ora 16.00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

07.00 – sosirea participanților
10.00 – briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.
Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – Începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.

23.00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală