Descinderi la manelişti suspectaţi că au încasat ilegal indemnizații de la stat în pandemie. Dan Armeanca, Cristi Duleș și Dan Bursuc, suspecţi în dosar

Descinderi la manelistii care au cerut şi încasat în mod fraudulos bani de la stat pe concerte fictive în pandemie. Dan Armeanca este suspect in dosar, iar la audieri vor ajunge şi Cristi Duleș și Dan Bursuc.

15 nov. 2022, 10:16
Descinderi la manelişti suspectaţi că au încasat ilegal indemnizații de la stat în pandemie. Dan Armeanca, Cristi Duleș și Dan Bursuc, suspecţi în dosar

Polițiștii din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, efectuează marţi 73 de percheziții, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile mai multor persoane, bănuite de desăvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Perchezițiile se desfășoară în județele Ilfov, Dâmbovița, Dolj, Olt, Gorj și în Municipiul București, a anunţat Poliţia Română.

Citeşte şi: Mai e puțin și vine Revelionul. Cât cer artiștii pentru a cânta în noaptea dintre ani

Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei.

Citeşte şi: Andreea Bălan explică de ce nu a mers nicio relaţie după divorţul de George Burcea. „Ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?” VIDEO

Potrivit unor surse Romania TV, vizaţi de anchetă sunt mai mulţi manelişti celebri, precum Dan Armeanca, Cristi Duleș și Dan Bursuc.