Mai e puțin și vine Revelionul. Cât cer artiștii pentru a cânta în noaptea dintre ani

Mai e puțin și se apropie sărbătorile de iarnă, iar artiștii pun la punct ultimele detalii despre concertele pe care le vor susține în noaptea de Revelion. Onorariile acestora nu sunt deloc de trecut cu vederea, din punct de vedere financiar.

15 nov. 2022, 09:45
Mai e puțin și vine Revelionul. Cât cer artiștii pentru a cânta în noaptea dintre ani

Mai e puțin și se apropie sărbătorile de iarnă, iar artiștii pun la punct ultimele detalii despre concertele pe care le vor susține în noaptea de Revelion. Andra, Inna, Holograf  sau The Motans sunt printre cei ale căror onorarii se ridică la sume pe care nu oricine și le poate permite.

Onorariul Andrei pentru noaptea de Revelion

Vedetele se pregătesc intens pentru noaptea dintre ani atunci când vor încânta publicul cu vocea lor și cu piesele care de-a lungul anului au fost cap de listă în topurile muzicale. La capitolul onorarii de Revelion de departe cea mai ,,scumpă” este Inna, care conform Fanatik va pleca acasă cu 30.000 de euro. Nici Andra nu o duce prea rău din acest punct de vedere și asta pentru că va pleca acasă cu 20.000 de euro la fel ca The Motans sau Holograf.

Rona Hartner are și ea un program destul de încărcat pentru noaptea dintre ani. După concertele susținute va pleca acasă cu 10.000 de euro.

Citește și: Lili Sandu, dezvăluri emoționante: ,,Am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult”. Ce a făcut-o pe îndrăgita prezentatoare să lăcrimeze

Doritorii care vor să se distreze în noaptea de Revelion pe ritmuri de manele sau chiar pe muzica populară au de unde alege. Mioara Velicu, Sofia Vicoveanca sau Margareta Clipă vor primi cțte 4.000 de euro pentru fiecare prestație din noaptea de Revelion, iar Veta Biriș, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Laura Lavric sau Mioara Lincan merg pe un onorariu de 3.500 de euro, conform informațiilor publicate de Fanatik.ro.

Tzancă Uraganul și Culiță Sterp cer pentru o prestație de 90 de minute câte 6.000 de euro. Georgiana Lobonț cere pentru a cânta în noaptea de Revelion suma de 10.000 de euro,

Agenda artiștilor este chiar plină pentru acest sfârșit de an, mai ales că aceștia trebuie să recupereze anii în care am fost în pandemie și au fost interzise cântările, evenimentele mari, iar aceștia au fost obligați să stea departe de public.

Citește și: Andreea Bălan explică de ce nu a mers nicio relaţie după divorţul de George Burcea. „Ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?” VIDEO