Descoperă alimentele care îţi vor face părul să strălucească

Știai că somonul, cartofii dulci și iaurtul grecesc nu trebuie să lipsească din meniul tău dacă vrei să ai un păr sănătos și strălucitor?

RomaniaTV.net
23 iul. 2018, 09:19
Descoperă alimentele care îţi vor face părul să strălucească

Include aceste alimente în alimentația ta, deoarece conțin substanțe recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc asupra sănătății părului. Din meniul tău săptămânal nu trebuie să lipsească somonul sau alți pești grași, iaurtul grecesc, spanacul, cartofii dulci și o mulțime de alte alimente simple, dar cu impact mare asupra părului tău.

Topul superalimentelor care-ți fac părul să strălucească:

1. Somonul

Peștii grași precum somonu, sardinele și macroul sunt cele mai bune alimente care-ți fac părul să strălucească, deoarece sunt bogați în acizi grași omega-3. Corpul nu poate să producă singur aceste grăsimi, de aceea este foarte important să le luăm din alimente și suplimente. Pe lângă faptul că te ajută să ai părul sănătos și strălucitor, somonul protejează inima de boli grave.

2. Iaurtul grecesc

Are un conținut foarte mare de proteine care stau la baza unui păr sănătos și strălucitor. De asemenea, iaurtul grecesc mai conține vitamina B5 (pantotenic), care stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului și favorizează regenerarea lui. Acidul pantotenic este important pentru păr, deoarece îl întărește și previne căderea părului, de aceea se folosește des în toate produsele pentru îngrijirea părului.

Citeşte continuarea pe Eva.ro. 


loading...
Partenerii noștri