Descoperă alimentele care stimulează metabolismul

Poate pare greu de crezut, dar există câteva alimente care au capacitatea de a stimula funcția metabolismului. În plus, vor elimina toxinele acumulate în organism, ele fiind cele care împiedică pierderea în greutate.

23 oct. 2017, 08:59
Descoperă alimentele care stimulează metabolismul

Alimentele pe care trebuie să le mănânci fac parte din dieta „curată”. Ele nu trebuie combinate cu produse procesate, deoarece nu te vor ajuta să slăbești. După ce vei începe să le incluzi în alimentație, vei observa că funcția metabolismului este mult mai activă.

Iată care sunt alimentele care stimulează metabolismul!

Măr

Datorită vitaminelor și antioxidanților, mărul face parte din topul alimentelor care stimulează arderea mai rapidă a grăsimilor. Pentru obținerea celor mai bune rezultate, mănâncă cel puțin 3 mere (medii) pe zi.

Banană

Banana este sursă bogată de potasiu, calciu, magneziu, fibre și vitamine. O banană pe zi te ajută să câștigi lupta cu kilogramele nedorite. Se spune că banana este fructul care stimulează funcția metabolismului.

Citeşte şi FRUCTUL TOAMNEI. Medicii nutriţionişti ne recomandă să-l consumăm zilnic

Citrice

Fructele citrice conțin o cantitate mare de vitamina C. Această substanță nutritivă are rolul de a scade nivelul de insulină și să accelereze procesul de digestie a grăsimilor. Mănâncă zilnic portocale și grepfrut. De asemenea, poți să bei în fiecare dimineață pe stomacul gol apă cu suc de lămâie.

Fructe de mare

Fructele de mare conțin grăsimi mononesaturate, care previne depunerea de grăsimi extra. În plus, fructele de mare sunt sursă importantă de acizi grași Omega-3. Mănâncă-le măcar o dată pe săptămână.

Nuci și migdale

Nucile și migdalele sunt surse importante de acizi grași Omega-3 și proteine. Migdalele ajută la menținerea sub control a nivelului de zahăr din sânge. Nucile și migdalele pot deveni gustarea dintre mese, în fiecare zi.

Avocado

Acest fruct exotic conține acid oleic. Acest acid are capacitatea de a suprima foamea. În plus, fibrele și grăsimile mononesaturate previn creșterea în greutate.

Citeşte şi 5 produse care îţi fac pielea frumoasă. Le ai pe toate în bucătărie

Roșie

Roșiile nu trebuie să lipsească din alimentația zilnică. Substanțele nutritive prezente în roșie reduce cantitatea de lipide din sânge (grăsimi și colesterol). În plus, sunt unele dintre cele mai sățioase legume. Prepară-ți repede la micul dejun o salată de roșii.

Reguli pentru accelerarea metabolismului