Remedii naturale cu avocado

Datorită proprietăților sale antioxidante, precum și a conținutului de fibre și acizi grași esențiali, avocado a devenit alimentul care nu lipsește din dieta zilnică a milioane de oameni din întreaga lume.

RomaniaTV.net
18 oct. 2017, 08:55
Remedii naturale cu avocado

Caracterizat prin centrul său verde și textura moale, cremoasă, avocadoul este un aliment provenit din America Centrală, care a fost evaluat de secole pentru proprietățile sale nutriționale și cosmetice multiple. Datorită cantității mari de acizi grași esențiali găsiți atât în interiorul cât și în exteriorul acestui fruct, există nenumărate remedii naturale uimitoare cu avocado.

Pe lângă faptul că oferă o aromă delicioasă mai multor rețete, avocado are efecte pozitive asupra sănătății cardiovasculare, cognitive și metabolice. Cel mai important este faptul că poți profita de fiecare parte a fructului, mai ales când îl folosești pentru a prepara remedii naturale.

Citeşte şi Cum te pot ajuta castanele să fii sănătos

Avocado scade nivelul mărit al colesterolului

Mulțumită conținutului ridicat de antioxidanți, vitamina E și acizi grași Omega-3, avocado poate fi folosit pentru a reduce nivelurile crescute de colesterol rău. Combină-l cu alte ingrediente sănătoase pentru a crește beneficiile pe care le oferă sănătății.

Avocado detoxifică organismul

Antioxidanții prezenți în avocado sunt excelenți pentru stimularea eliminării toxinelor care sunt reținute de țesuturile corpului. Include fructul în băuturi naturale. Iată o rețetă, care are efect detoxificant.

Remedii naturale rapide contra celor mai comune şapte dureri

Ai nevoie de:

– 1 avocado copt
– sucul de la o lămâie
– 100 ml apă

Mod de preparare:

Spală avocadoul, îndepărtează coaja și taie-l în cuburi mai mici, apoi pune-le într-un vas mai înalt. Procesează cu blenderul până obții o pastă. Adaugă sucul de lămâie și apa, după care amestecă cu o lingură. Se bea imediat sau cu 30 de minute înainte de micul dejun timp de două săptămâni.

Aceste alimente previn OBEZITATEA, CANCERUL şi bolile de INIMĂ

Avocado combate diareea

Miezul fructului este un remediu excelent pentru diaree și alte probleme asociate cu aceasta. Conținutul său ridicat de fibre și minerale naturale combate digestia în timp ce arată simultan substanțele nutritive pierdute. Mănâncă avocado sau bea smoothie-uri pe bază de avocado în fiecare dimineață.

De ce să mănânci roșii împreună cu avocado