Descoperă miturile despre sutiene

Există câteva mituri despre sutiene pe care multe femei le iau de bune, dar sunt false. Află care sunt acestea.

RomaniaTV.net
22 ian. 2015, 12:31
Descoperă miturile despre sutiene

Sutienele sunt articole vestimentare pe care le le purtăm (aproape) zi de zi, din adolescenţă până la bătrâneţe. Banale sau sexy, obişnuite sau cu un sufer efect de push-up, ele sunt o parte importantă din viaţa noastră. Din păcate, există numeroase mituri despre sutiene, iar multe dintre ele sunt false.

De ce e bine sa ai sani mici?

Iată care sunt cele mai comune mituri despre sutiene şi adevărul despre ele:

În primul rând, multe femei se tem că sutienele nu sunt tocmai bune pentru sănătate, putând provoca boli grave precum cancerul. Totul a pornit de la un studiu făcut în urmă cu peste 20 de ani, care a arătat că femeile care nu poartă sutien au un risc mai scăzut de a se pricopsi cu această boală. Problema este că orice problemă de sănătate nu apare din cauza sutienelor în sine, ci din cauza celor care nu sunt potrivite pentru sânii tăi.

Citeşte şi Nu o să crezi la ce riscuri te expui când porţi un sutien nepotrivit

Un alt mit foarte răspândit este acela care spune că trebuie să porţi sutien inclusiv noaptea, pentru ca sânii să nu se lase. Din păcate, oricât de mult vrem să ne luptăm cu natura şi cu gravitaţia, adevărul este că sânii noştrii se vor lăsa cu timpul. Putem încetini acest proces dacă purtăm sutiene care să ne susţină sânii, mai ales când facem exerciţii fizice, dar realitatea este că la un moment dat sânii se vor lăsa.

De ce te dor sanii? 

Cât despre mărimile sutienelor, multe femei cred că există doar câteva mărimi strandardcare sunt la fel pentru orice firmă producătoare. Însă mărimile pot varia, motiv pentru care este recomandat să probezi mai multe sutiene atunci când vrei să îţi cumperi unul. De multe ori, clienta îşi cumpără un sutien nepotrivit şi observă abia acasă, aşa că îl poartă aşa, chiar dacă nu este confortabil.

Iata miturile despre sutiene pe cosmopolitan.ro.