Descoperă probabil cea mai sigură metodă de a debloca un smartphone

Când LG a introdus un nou layout al butoanelor de Power/Standby și Volum, a avut o idee interesantă, care a prins în rândul utilizatorilor – LG Knock Code.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 09:19
Descoperă probabil cea mai sigură metodă de a debloca un smartphone

Cum deblochezi telefonul atunci când acesta e așezat pe masă? LG Knock On se numește funcția producătorului prin care, cu un dublu ”tap” pe ecran, îl făceai să se aprindă.

De aici a plecat o altă idee, aceea de a crea o modalitate mai sigură de a bloca telefonul, care a venit sub forma lui LG Knock Code. Sa vedem cum a apărut. Până acum, pe un smartphone LG, și chiar și pe altele, avem posibilitatea de a debloca ecranul folosind un cod PIN, un ”pattern” (acele puncte pe care le unești într-un mod predefinit de tine) sau chiar și recunoaștere facială. A apărut și deblocarea prin senzorul de amprentă, desigur, însă aceasta presupune existența acelui cititor de amprente pe dispozitivul respectiv și nu este foarte populară. Pentru deblocare, PIN-ul este cel mai des folosit și cel mai sigur – bineînțeles, dacă nu implică anul de naștere sau anul curent… Pattern-ul este a doua cea mai folosită metodă, însă, spre deosebire de un PIN mai mare de 4 cifre, este relativ ușor de ținut minte pentru că implică memoria vizuală.

Află cum funcţionează Knock Code de la LG pe Playtech.ro.