Descoperire GROAZNICĂ după ce au cumpărat o casă: „Cineva trăia în pereţii noştri” FOTO

O familie a făcut o descoperire absolut şocantă la un an după ce s-au mutat în noua lor casă. Fericirea pe care au resimţit-o când au cumpărat o casă la un preţ redus, pentru că proprietarii erau plecaţi în India, a dispărut imediat după ce au făcut găsit ceva uimitor.

15 nov. 2013, 16:36

După ce s-a jucat cu fratele lui mai mic şi au lovit o parte a peretului, internautul care a făcut publice imaginile a descoperit că biblioteca pe care o credea construită în perete ascundea o scară.

Citeşte şi Nu ai vrea să găseşti aşa ceva în TELEFON. Descoperirea ŞOCANTĂ făcută de o femeie când s-a uitat la IMAGINI


Scara în formă de spirală părea inutilă, deoarece nu ducea nicăieri, doar spre un perete.

Totuşi, la baza scărilor, în interiorul unui perete, se afla un fel de cameră în care erau urme clare că cineva stătea acolo.

Citeşte şi Doctorii nu se aşteaptau la asta. Descoperirea făcută în NASUL unei FEMEI după DOI ANI de dureri teribile FOTO

Descoperirea a fost cu atât mai de speriat în condiţiile în care persoana care locuia acolo nu făcea parte din familie şi chiar intrase în casă şi luase diferite lucruri din casă, precum şi alimente.

Citeşte şi Autorităţile au fost ORIPILATE: Descoperirea ŞOCANTĂ din casa unei femei cu prea multe PISICI

„Cineva locuia în pereţii noştrii. PEREŢII NOŞTRII. Astea sunt dulciurile mele de Halloween. Acel cineva a intrat în camera mea, mi-a căutat în geantă şi a adus lucrurile înapoi aici”.

Acestea sunt lucrurile pe care le-au găsit în camera improvizată, pe lângă ambalajele de dulciuri şi pături.