Descoperire înfiorătoare a anchetatorilor după tragedia din poligon. Instructorul a fost EXECUTAT

Descoperire şocantă în cazul tragediei petrecute marţi seară la un poligon din Capitală. Elevul care pare că l-a executat pe instructor cu sânge rece a folosit o tehnică a grupărilor paramilitare din Africa. Anchetatorii investighează mai multe piste şi iau în calcul chiar ca bărbatul să fi suferit din dragoste.

RomaniaTV.net
01 apr. 2015, 09:31
Descoperire înfiorătoare a anchetatorilor după tragedia din poligon. Instructorul a fost EXECUTAT

Procurorul care anchetează tragedia de la Poligonul UTI din Bucureşti a analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi a audiat deja mai mulţi martori.

Anchetatorii au stabilit că instructorul Nicolae Tănase a fost executat printr-o tehnică militară folosită de trupele speciale din întreaga lume, denumită tehnica Mozambic, care presupune imobizilarea adversaruli prin tragerea unui glont în piept, iar apoi un alt foc în cap pentru a fi sigur că victima moare.

Anchetatorii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au audiat mai multe persoane. Au constatat astfel că între elev şi instructor nu au existat discuţii în contradictoriu. Din imagini a reieşit că, după ce a tras câteva gloanţe spre ţintă, tânărul a îndreptat arma spre instructorul care se afla în dreapta sa şi a tras. După ce s-a asigurat că bărbatul nu mai mişcă s-a împuşcat.

Una dintre ipotezele luate în calcul este că tânărul de 24 de ani a recurs la acest gest deoarece suferea de depresie din cauza unei iubiri neîmpărtăşite, spun surse apropiate anchetei.

Un instructor la un poligon de trageri privat din Bucureşti a fost împuşcat mortal de către un tânăr de 24 de ani, vechi client al Complexului de Tir UTI. După ce l-a împuşcat pe instructorul în vârstă de 56 de ani, tânărul s-a sinucis. Trupurile celor doi bărbaţi au fost ridicate de legişti şi duse la IML pentru necropsie.

Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.