DESCOPERIRE MACABRĂ. Cadavrul unui bărbat, găsit într-un LAC din MAMAIA: A avut un sfârşit VIOLENT FOTO

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în cursul dimineţii de sâmbătă într-un lac din staţiunea Mamaia. Din primele informaţii, se pare că decedatul a fost victima unui atac.

RomaniaTV.net
25 iul. 2015, 06:28

Pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au intervenit, în această dimineață, pentru recuperarea cadavrului unei persoane din lacul Tăbăcăriei din Constanţa. Din primele informații, corpul neînsuflețit a fost descoperit între Pavilionul Expozițional din Mamaia și Satul de Vacanță, potrivit Reporter NTV.

Citeşte şi Descoperire ÎNFIORĂTOARE în tomberon. Doi gemeni MORŢI, găsiţi de un om al străzii care căuta mâncare

Astfel, este vorba de cadavrul unui bărbat de aproximativ 40 de ani, bine îmbrăcat, care a fost observat plutind în apa lacului de un pescar. Martorul a anunțat autoritățile. Echipaje ale Pompierilor, Poliției și Criminaliștilor au ajuns la fața locului și au scos corpul la mal.

Conform declaraţiilor pescarului, cadavrul prezenta urme de lovituri în zona feței, astfel că criminaliștii nu exclud ipoteza ca bărbatul să fi avut un sfârșit violent, înainte de a fi aruncat în apă. Medicii legiști estimează că trupul victimei se află în apă de o zi, maxim două. 

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ. Femeie găsită moartă într-un bazin cu apă


loading...