Descoperire macabră în Capitală. O femeie a fost găsită fără suflare în casă!

Autoritățiile au descoperit, sâmbătă, o femeie fără suflare într-un imobil din Sectorul 1. Se pare că e vorba de un bloc din Piața Romană. Femeia nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

15 ian. 2022, 20:58
Descoperire macabră în Capitală. O femeie a fost găsită fără suflare în casă!

Descoperire macabră în Capitală. Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 1, precum şi echipaj medical, care însă a constat decesul.

Descoperire macabră în Capitală. O femeie a fost găsită fără suflare în casă!

”Astăzi, în jurul 17.00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 este în stare de inconştienţă o femeie.

Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Fetiță de 2 ani, găsită moartă în casă, cu urme de violență pe corp. Ce le-a spus mama copilei medicilor

O fetiță de doi ani și trei luni a fost găsită moartă sâmbătă, 15 ianuarie, într-o casă din comuna Plăieșii de Sus, județul Hargita, de echipajul local al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Polițiștii au deschis un dosar.

Potrivit unui comunicat al IPJ, poliţiştii au fost sesizaţi de echipajul ambulanţei care a constatat decesul.

”Din primele cercetări a rezultat faptul că părinţii minorei, îngrijoraţi de faptul că aceasta nu se mai trezeşte, au contactat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita – Punctul de lucru Plăieşii de Jos pentru solicitarea de asistenţă medicală de urgenţă. Personalul echipajului de ambulanţă deplasat la faţa locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliţia cu privire la aspectele constatate. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul minorei”, se arată în comunicatul IPJ Harghita.

Citește și: Care sunt semnele dinaintea morţii. O asistentă la un azil de bătrâni a dezvăluit cele două fenomene pe care le experimentează o persoană aflată în pragul morţii
Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a declarat, pentru Agerpres că, potrivit apelului primit, fetiţa ar fi fost inconştientă, dar aceasta a fost găsită decedată.

”A venit solicitare că este o fetiţă de 2 ani şi 3 luni care este inconştientă. Când a ajuns la faţa locului, ambulanţa a constatat că este acolo o fetiţă de 2 ani şi trei luni, dar deja era decedată. S-a încercat resuscitarea, dar fără efect. (…) Maică-sa a spus că înainte de masă a pus-o să doarmă şi după un anumit timp, când a vrut să o trezească, a observat că, de fapt, nu se trezeşte şi deja rigiditatea cadaverică era instalată”, a declarat Peter Szilard.

Citește și: Boala de care poţi să suferi dacă simţi că-ţi iau foc picioarele, te dor sau sunt amorţite. Trebuie să mergi urgent la medic