Descoperire macabră în Iași. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort în mașină, lângă Grădina Botanică

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Iași, a fost găsit mort într-o mașină, în apropiere de Grădina Botanică din oraș. Descoperirea a fost făcută de o femeie care trecea prin zonă.

11 oct. 2023, 19:57
Descoperire macabră în Iași. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort în mașină, lângă Grădina Botanică
Descoperire macabră în Iași. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort în mașină, lângă Grădina Botanică

Descoperire înfricoșătoare în Iași, unde un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost găsit de o trecătoare mort într-o mașină, în apropiere de Grădina Botanică. Femeia a sunat imediat la 112, solicitând primul ajutor și sprijinul Poliției.

Citește și: Un îndrăgit medic din Iași a murit subit, la doar 38 de ani, în urma unui accident banal. Femeia s-a înecat cu mâncare și nu a avut pe nimeni care să o salveze

Tânăr din Iași, găsit mort în mașină

Ștefan a fost găsit pe bancheta din spate a unui Audi A3 roșu. Femeia care l-a găsit a sunat imediat la 112, solicitând ajutorul poliției. Imediat după primirea apelului, oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au descoperit trupul neînsuflețit al tânărului de 21 de ani.

„Pe data de 9 octombrie a anului curent, în jurul orei 16.55, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unui autoturism, ce se afla parcat pe un drum agricol din vecinătatea Grădinii Botanice din Iași, este un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit decedat pe bancheta din spate a autoturismului. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, citat de Adevărul.

Până la definitivarea necropsiei, anchetatorii nu exclud nicio variantă. Din informațiile apărute până în prezent, se pare că tânărul nu avea urme de violență pe corp și nici mașina în care a fost găsit trupul acestuia nu era avariată. Astfel, cea mai plauzibilă variantă, în momentul de față, este cea a unei sinucideri.

Primii care au sesizat dispariția tânărului au fost părinții, care au solicitat ajutorul autorităților deoarece acesta nu mai revenise la domiciliu de mai multe ore. Prietenii și rudele au început să-l caute, urmând ca acest să fie găsit, întâmplător, de o persoana care trecea prin zona în care a și fost găsit.

Citește și: Sinucidere șocantă în Iași. Marius a cerut să își vadă bebelușul, apoi s-a spânzurat