Sinucidere șocantă în Iași. Marius a cerut să își vadă bebelușul, apoi s-a spânzurat

Sinucidere învăluită în mister în Iași. Marius, un tânăr de 21 de ani, a cerut să să își vadă bebelușul pentru ultima oară, apoi s-a spânzurat. Familia și cunoscuții nu își explică gestul bărbatului.

09 sept. 2023, 09:20
Sinucidere șocantă în Iași. Marius a cerut să își vadă bebelușul, apoi s-a spânzurat
Sinucidere șocantă în Iași. Marius a cerut să își vadă bebelușul, apoi s-a spânzurat

Sinucidere fără răspuns în Iași. Un tânăr de 21 de ani s-a spânzurat la marginea unei păduri. Gestul său este de neînțeles pentru apropiați, vestea trecerii acestuia în neființă căzând ca un trăsnet. Oamenii legii au demarat o anchetă și încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

Citește și: Sinucidere șocantă la penitenciarul Mărgineni. Interlopul Turcu s-a spânzurat în celula sa

Sinucidere misterioasă în Iași: a cerut să își vadă copilul pentru ultima oară

Sinucidere șocantă în Iași, unde un tânăr de doar 21 de ani s-a spânzurat la marginea unei păduri. Marius Mihai Luca a ales să-și încheie socotelile cu viața pe 6 septembrie. Tânărul, originar din comuna ieșeană Scobinți, era abătut în ultima perioadă și nimeni nu știa ce îi cauzează această stare. Miercuri, acesta a plecat la Hârlău, fiind însoțit de doi prieteni. La întoarcere, acesta și-a rugat amicii să îl lase la ultimul copac din Sticlăria și să o aducă acolo pe iubita lui cu bebelușul pe care îl aveau împreună. Nu a mai apucat să-și vadă copilul pentru ultima oară căci s-a grăbit să își ia viața prin spânzurare.

Când a aflat de intențiile fiului său, mama tânărului a cerut ajutor imediat, însă a fost prea târziu. Polițiștii ieșeni au demarat o anchetă în acest sens pentru a stabili care a fost cauza pentru care Marius a decis să își curme viața. Se așteaptă și rezultatele necropsiei, care pot arăta dacă tânărul suferea de vreo boală.

„La data de 06 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia a plecat de la domiciliu din data de 05 septembrie a.c. și nu a mai revenit. Din cercetările efectuate de către polițiști, tânărul a fost găsit decedat într-o pădure din comuna Scobinți. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

În ultima perioadă, Marius a postat pe rețelele de socializare diverse mesaje și fotografii triste, semn că nu se simțea bine de un timp.

„Din ce am înțeles, era destul de trist în ultima perioadă. Nu știu ce să zic… El a avut o relație cu o fată, după nu au mai vorbit. Are un copil de 6 luni… E păcat că a făcut așa ceva. Nu trebuia, orice problemă are o rezolvare. Dumnezeu să îl ierte”, a spus un localnic, potrivit bzi.ro.

Citește și: Rona Hartner a vrut să-și ia viața: „Am avut două tentative de sinucidere de la alcool”