Descoperire macabră în Suceava. Un bebeluş mort a fost găsit la gunoi VIDEO

Un făt de 6 luni, mort, a fost găsit la ghena de gunoi, într-un cartier mărginaş din municipiul Suceava, informează România TV.

19 mart. 2013, 21:18
Descoperire macabră în Suceava. Un bebeluş mort a fost găsit la gunoi VIDEO

Descoperirea a fost făcută de un localnic. Acesta a văzut mai întâi mâinile bebeluşului şi a crezut că e o păpuşă. Când s-a apropiat şi-a dat seama că este de fapt un bebeluş. Atunci a alertat trecătorii şi cineva a sunat la 112. Medicii spun că este vorba despre un făt, de 6-7 luni, însă nu se pot pronunţa dacă s-a născut viu sau mort.

„Cu mânuţa pur şi simnplu era aici. Şi mi s-a părut ceva suspect. Am zis asta nu e mânuţă de păpuşă. Am luat o pungă şi am dat deoparte şi am văzut ceea ce am văzut. M-am îngrozit pur şi simplu”, a mărturisit bărbatul care a găsit bebeluşul.

„Mi se pare ceva ieşit din comun. E ceva de nedescris. Era omul care l-a găsit. I-a zis surorii mele să se uite să vadă că este un copil. Şi când s-a uitat, a rămas încremenită”, a povestit o localnică.

„Am găsit un nou-născut. Părerea mea este că este avorton, că are în jur de şase luni sarcină. Era printre resturile menajere în buncărul de gunoi. Situaţie foarte neplăcută să vezi un chip uman în mizeria aia”, a declarat Alexandru Lăzăreanu, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava.

În funcţie de concluziile legiştilor, poliţiştii vor face încadrarea faptei. Dacă pruncul era viu mama riscă ani buni de închisoare.