DESCOPERIRE MACABRĂ într-o pădure de lângă Lugoj

Cadavrul unui bărbat, aflat într-o avansată stare de putrefacție a fost găsit, marți seara, în jurul orelor 19.00, într-o pădure din apropiere de Lugoj.

15 apr. 2015, 10:49
DESCOPERIRE MACABRĂ într-o pădure de lângă Lugoj

Corpul fără suflet a fost depistat la kilometrul 6 între localitățile Tapia și Măguri, în inima codrului, un pădurar fiind cel care a alertat autorităților. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii și specialiștii în criminalistică, dar și reprezentanți ai Ocolului Silvic, autoritățile demarând o anchetă, scrie redesteptarea.ro.

Cadavrul aflat într-o stare avansată de putrefacție nu avea membre și va fi greu de identificat. Criminaliștii au lucrat ore în șir la strângerea de dovezi și informații la fața locului, organizând un perimetru de câteva zeci de metri în jurul locului în care a fost găsit corpul neînsuflețit.

Din primele cercetări, pe corpul bărbatului nu au fost destinse semne de violență, însă specialiștii au descoperit urme de mușcături de animale, una dintre ipotezele anchetatorilor vizând o moarte violentă, cauzată de mușcături ale sălbăticiunilor din pădure. Ancheta continuă în acest caz.

Citeşte şi Descoperire macabră într-o casă abandonată. O femeie a sunat disperată la 112 când a văzut ce e înăuntru