Un tată din Timişoara îşi acuză fosta soţie o pune pe fiica lor de 8 ani să facă videochat. Ce au descoperit anchetatorii

Un bărbat din Timişoara spune că fosta soţie o obligă pe fetiţa lor de numai 8 ani să facă videochat. El a mers cu imaginile şocante la Protecţia Copilului şi la Poliţie, iar autoritătile au demarat o anchetă de amploare.

RomaniaTV.net
08 mart. 2019, 06:58
Un tată din Timişoara îşi acuză fosta soţie o pune pe fiica lor de 8 ani să facă videochat. Ce au descoperit anchetatorii

Am găsit o postare pe starea de la WhatsApp a fetiţei.Sunt două filmuleţe în care dansează lasciv, la un copil de 8 ani nu mi se pare normal ceea ce am văzut. Mă gândesc că, numai dacă a văzut sau a pus-o cineva, altfel nu făcea„, susține tatăl copilei, într-o declaraţie pentru Antena 1.

Imaginile sunt prea şocante pentru a putea fi difuzate. Complet dezbrăcată, fetiţa de clasa a doua a fost filmată într-o cameră, în care se mai afla un bărbat. Ar fi chiar iubitul mamei ei, crede tatăl, care a alertat imediat Poliţia şi Protecţia Copilului.

Inspectorii DGASPC Timiş au desfăsurat o anchetă la domiciliul mamei minorei. „Mama copilului a declarat că nu a ştiut nimic despre filmările indecente descoperite de tată în telefonul acesteia, iar fetiţa a spus că acele filmări au fost făcute din propria iniţiativă pentru a se juca, fără să fi fost pusă de cineva să le facă şi fără ca altă persoană să asiste la filmare.

Mama a fost de acord ca fiica sa să fie evaluată psihologic şi inclusă într-un program de consiliere, la DGASPC Timiş. Concluzia specialiştilor este că minora nu se află în situaţie de risc iminent şi nu s-a impus necesitatea instituirii unui plasament în regim de urgenţă„, au transmis reprezentanţii DGASPC Timiş.