Descoperire şocantă! Ce au găsit anchetatorii în maşina bărbatului care a ucis-o pe asistenta medicală

Oamenii legii au găsit în autoturismul criminalului care a ucis-o pe asistenta medicală mai multe pete de sânge, iar în telefonul asistentei numeroase mesaje de ameninţare cu moartea.

RomaniaTV.net
26 aug. 2020, 05:08
Descoperire şocantă! Ce au găsit anchetatorii în maşina bărbatului care a ucis-o pe asistenta medicală

Muhamed Iman Mustafa, 28 de ani, suspectat că şi-a înjunghiat fosta iubită, a fost adus de poliţişti, luni seara, la Cluj-Napoca, iar acesta a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, potrivit Adevărul. Bărbatul a ucis-o din gelozie pe Ioana Valentina Catargiu, 30 de ani, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 3 dimineaţa.

Citeşte şi: Asistentă medicală înjunghiată mortal de iubitul gelos. Criminalul a fost prins

După ce a înjunghiat-o, Muhamed Iman Mustafa s-a suit în maşină şi a plecat la casa părintească din satul Poeni, comune Udeşti, judeţul Suceava. Potrivit Adevărul, surse din poliţie au precizat că este vorba despre o crimă pasională, cu premeditare, tânărul fiind extrem de gelos şi refuzând să accepte că Ioana s-a despărţit de el și și-a fi găsit un alt iubit.

Citeşte şi: Crimă din gelozie! Ce i-a strigat românca Mihaela iubitului italian, înainte ca gloanţele să-i străpungă pieptul

Anchetatorii au găsit urme de sânge în mașina bărbatului, iar în telefonul femeii, numeroase mesaje de ameninţare cu moartea, potrivit Monitorul de Suceava.

Vreme de câțiva ani, cei doi au avut o relație și s-au mutat la Cluj, unde ea lucra ca asistentă medicală. Apoi, pentru că Mohamed era agresiv, Ioana s-a despărțit de el, însă bărbatul nu a primit prea bine decizia. Duminică noaptea, tânăra a revenit la Cluj din vizita făcută părinților ei în weekend. Tânăra a venit de la autogara unde o lăsase autocarul de Suceava cu un taxi, care a lăsat-o în stradă. Avea de parcurs câțiva metri pe aleea din fața scării. Acolo a atacat-o iubitul ei. A înjunghiat-o și a fugit.