Descoperire şocantă în Italia. Corpul mumificat al unui român, găsit în ventilaţia unui spital din Roma

Descoperire șocantă într-un spital din Roma! Corpul mumificat al unui pacient român, a fost găsit într-un compartiment de ventilaţie al instituţiei medicale. Poliția a fost alertată de un grup de muncitori care efectua o revizie a conductelor de aeresire.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 12:33
Descoperire şocantă în Italia. Corpul mumificat al unui român, găsit în ventilaţia unui spital din Roma

Românul în vârstă de 45 de ani a fost dat dispărut în luna august a anului 2019. Acesta a fost internat la cererea unui voluntar în spital deoarece suferea de ciroză alcoolică, însă după doar trei zile tratament bărbatul a cerut oprirea acestuia şi a dispărut în cursul nopţii.

Citeşte şi: Disperarea unei românce pe o autostradă din Italia. „Veniţi, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu”

Cadavrul mumificat a fost descoperit de către muncitorii care lucrau la sistemul de ventilaţie al spitalului. Cel mai probabil românul a încercat să fugă printr-un coridor foarte strâmt de aerisire.

Românul nu a fost căutat de personalul spitalului, prin urmare anchetatorii trebuie să stabilească în ce măsură există vreo responsabilitate în dispariţia bărbatului, precum şi în legătură cu faptul că acesta nu a fost căutat.

Personalul medical susţine că la momentul dispariţiei românul a fost căutat, însă fără succes. Nefiind găsit, medicii au închis cazul prin „plecare voluntară“. De asemenea, aceştia au adăugat faptul că românul nu avea nicio rudă în Italia şi că singurii care s-au interesat de dispariţia acestuia au fost voluntarii de la „Caritas“, inclusiv după dispariţia bărbatului.