Disperarea unei românce pe o autostradă din Italia. „Veniţi, cineva i-a tăiat gâtul soţului meu”

O româncă a oprit disperată o patrulă a Poliţiei Rutiere din localitatea italiană Aprilia, provincia Latina. Femeia a cerut ajutorul autorităţilor după ce co persoană necunoscută i-a tăiat gâtul soţului ei, un român în vârstă de 52 de ani.  

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 08:26

În momentul în care a oprit autospeciala poliţiei, femeia încerca să îl transporte pe soţul grav rănit cu maşina personală la spital, iar la vederea oamenilor legii, aceasta le-a cerut ajutorul pentru a-l transporta în siguranţa.

Citeşte şi: Interviu cu prima femeie vindecată de coronavirus în Italia. „Toţi mă priveau ca şi cum aş fi scuipat virusul în cafeaua lor”

Polițiștii au înțeles imediat gravitatea situației și au aplicat tehnicile de prim-ajutor bărbatului român, oprind sângerarea abundentă care era provocată de o rană în zona jugularei, solicitând o ambulanţă la faţa locului. De asemenea, autostrada a fost închisă pe ambele sensuri de mers.

Citeşte şi:EPIDEMIE CORONAVIRUS. Româncă aflată în Italia, mărturii cutremurătoare: „Am văzut cu ochii mei ura”

Ulterior, a fost solicitat şi un elicopter medical care a aterizat direct pe carosabil şi l-a transportat pe român, în stare critică, la spitalul San Camillo din Roma unde medicii fac tot posibilul să-i salveze viața.

Autorităţile din Italia au deschis o anchetă în acest caz pentru a descoperit cum a fost rănit românul în vârstă de 52 de ani.  Din primele informații reiese că agresiunea a avut loc în zona Tor San Lorenzo, unde locuiesc cei doi soți români.